AaB forventer underskud på over 40 mill.

40 til 45 millioner kroner er det forventede underskud for 2009 i AaB, der driver hold i landets bedste rækker i fodbold, håndbold og ishockey

AaB forventer et gigantisk underskud på 40 til 45 millioner kroner for 2009. Koncernen, der driver fodbold, håndbold og ishockey på højeste niveau, har i årets første ni måneder haft et underskud på 28,1 millioner kroner.

- Resultatet for de første tre kvartaler af 2009 er markant dårligere end de hidtidige forventninger, hvilket skyldes en kombination af flere forskellige faktorer, siger direktør Poul Sørensen.

- Som følge af den generelle finanskrise har vi haft lavere omsætning i alle selskabets aktivitetsområder, ligesom en række afviklings- og engangsomkostninger er fremkommet i forbindelse med en generel gennemgang og styrkelse af selskabets økonomifunktion, konstaterer Poul Sørensen.

Den fremtidige plan for AaB er at luge ud i de aktiviteter, der påfører koncernen underskud.

- Planen inkluderer fortsat en nøje gennemgang af koncernens aktiviteter med henblik på at sikre lønsomhed eller afvikling. Hver en sten bliver vendt, så vi kan sikre planen om et væsentligt forbedret resultat i 2010, fortæller AaB-direktøren.

AaB havde per 30. september en egenkapital på 131 mio. kr.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere