AaB tror på vendepunkt efter sejr

Glæden var til at se hos AaB-spillerne, der strålede om kap med stadionlyset, efter 1-0-sejren over FC København

I minutterne efter at 1-0 sejren over FC København var en realitet blev der sunget igennem i AaB's omklædningsrum. Sejren var den første i syv Superliga-runder for nordjyderne.

- Det var en fantastisk dejlig sejr at få i dag. Vi brugte mange af de samme taktiske redskaber som i den sidste kamp mod FCK. Forskellen fra den første kamp og til i dag var, at vi ikke gik død på samme måde, selv om vi gik lidt fysisk ned i det sidste kvarter, siger AaB-træner Magnus Pehrsson, der refererer til sæsonens første møde, som FCK vandt med 2-1.

AaB's svenske træner er ikke meget for at kigge tilbage på striben af nederlag, men vil hellere kigge fremad.

- Vi kan ikke bruge fortiden til så meget. Men jeg vil dog godt medgive, at det kan være et lille vendepunkt. Vi har fået point mod både OB og FC København. Det giver os helt sikkert noget positivt at arbejde videre med, siger Magnus Pehrsson, der kunne glæde sig over en solid præstation af AaB-keeper Karim Zaza, der var tvivlsom op til kampen.

Stiv som en pind
- Jeg fik et hold i ryggen i går, men takket være ihærdig behandling blev jeg klar, forklarer Karim Zaza, der ikke så ud til at være hæmmet af sine rygproblemer.

- Det gik meget fint, men jeg må indrømme, at jeg var helt stiv som en pind i de sidste fem minutter. AaB-målmanden havde i de forudgående minutter været på overarbejde.

- Det var en kamp, som kunne være gået til begge sider. Vi havde marginalerne med os i dag. Det var en vigtig sejr, fordi vi havde været helt væk, hvis vi havde tabt, siger Karim Zaza.

AaB har nu 23 point.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere