Annonce:
Annonce:

Kuhn klar til at forlade AaB

AaB's vikarierende cheftræner, Allan Kuhn, er skuffet over at blive forbigået til den permanente post som cheftræner og er klar til at forlade klubben

Allan Kuhn har fået smag for cheftrænerjobbet. (Foto: Ernst van Norde)
Allan Kuhn har fået smag for cheftrænerjobbet. (Foto: Ernst van Norde)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg AaB

I løbet af en måned har Allan Kuhn fået humøret tilbage i AaB, ført holdet væk fra Superligaens bundregion og kvalificeret klubben til sekstendedelsfinalerne i UEFA Cup'en. Trods den store succes er det dog planen, at Allan Kuhn vender tilbage til posten som assistenttræner fra 1. januar.

- Men det er da ikke nogen hemmelighed, at jeg efter den seneste måneds succes har fået smag på at være cheftræner i en dansk topklub. Min glæde ved at være chef er blevet så stor, at jeg er parat til at forlade AaB, hvis det rigtige tilbud kommer, siger Allan Kuhn til Berlingske Tidende.

Onsdag aften var Allan Kuhn til medarbejdersamtale hos sportsdirektør Lynge Jakobsen, hvor de to parter drøftede Kuhns situation.

- Vi havde hver især brug for at cleare nogle ting. Han forklarede, hvorfor jeg ikke får jobbet, og jeg fortalte, hvordan mine følelser er ved at blive vraget, siger Allan Kuhn.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Danskerne har tabt tilliden til politikerne
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: