Annonce:
Annonce:

Dyrt for AaB at droppe Kuhn

AaB betaler en dyr pris for at ’slippe’ for Allan Kuhn som cheftræner

Det er billigt for AaB, hvis Allan Kuhn fortsætter som træner. Hvis klubben i stedet henter Magnus Pehrsson, så koster det op mod tre mio. kr. i frikøb. (Foto: Ernst van Norde)
Det er billigt for AaB, hvis Allan Kuhn fortsætter som træner. Hvis klubben i stedet henter Magnus Pehrsson, så koster det op mod tre mio. kr. i frikøb. (Foto: Ernst van Norde)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg AaB
Annonce:

Fra alle sider roses Allan Kuhn til skyerne for sin indsats som vikarierende cheftræner.

Men med til den AaB’ske virkelighed hører, at Lynge Jakobsen og co. er villig til at betale for ikke at få Allan Kuhn som permanent cheftræner.

For hentes Magnus Pehrsson, som alt tyder på, må AaB betale en frikøbssum til svenskerens nuværende klub, GAIS i Göteborg. Ifølge avisen Expressen et beløb mellem 1,5 og tre millioner danske kroner. Et lille beløb, hvis man ser på, hvad der kommer ind af Champions League-penge.

Holdningen den samme
Og så alligevel ... Valgte man i stedet at satse på Allan Kuhn, slap man helt for den slags udgifter. Men det kommer ikke på tale, lader sportsdirektør Lynge Jakobsen skinne igennem.

– Sejren over Celtic og Allan Kuhns ni kampe uden nederlag gør ikke, at du gør dig nye tanker om, hvem der skal være træner?

– Nej, det er en proces, vi har kørt længe, og som jeg undervejs har talt med Allan Kuhn om. Vi har lagt en helt bevidst strategi, og den ændres der ikke ved, fordi vi vinder endnu en kamp, siger han og fastholder at planen stadig er at kunne præsentere den nye mand inden 1. december.

– Hvad vil du svare de mennesker, som måtte undre sig over, at Allan Kuhn tilsyneladende slet ikke har været inde i billedet til cheftræner?

– Det vil jeg ikke forholde mig til nu. Når der kommer en afgørelse omkring en ny træner, vil jeg forklare, hvorfor vi har valgt, som vi har valgt, siger Lynge Jakobsen.

Tavs trænerkandidat
Han kan komme i dag, han kan komme i morgen. Og kommer Magnus Pehrsson, sker det senest i løbet af denne uge, sagde hans agent Peter Mörk i går til Tipsbladet, mens hovedpersonen Magnus Pehrsson ikke sagde meget.

Han tog for anden dag i træk slet ikke sin telefon. Faktum er, at han har to år tilbage af sin kontrakt med GAIS, men at en hemmelig frikøbsklausul gør det muligt for ham at smutte til en udenlandsk klub.

Magnus Pehrsson har været på besøg i Aalborg og tilsyneladende gjort et så godt indtryk, at han springer frem som cheftræner i samme øjeblik, mellemregningen med GAIS er faldet på plads.

Gratis bliver det ikke. Ikke bare skal regningen betales. Der skal også gives en fyldestgørende forklaring til fansene.

– Allan Kuhn, Aalborg elsker dig, sang de efter sejren over Celtic.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Det er gennem gode historier, at vi pludselig forstår hinanden
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: