Annonce:
Annonce:

Lynge spiller hasard

KOMMENTAR: Ekstra Bladets fodboldredaktør Allan Pedersen er ikke imponeret over AaB's forventede valg af Magnus Pehrsson som ny cheftræner

Ekstra Bladets fodboldredaktør Allan Pedersen kan ikke se fidusen i Lynge Jacobsens valg af svenske Magnus Pehrsson. (Foto: Ernst van Norde)
Ekstra Bladets fodboldredaktør Allan Pedersen kan ikke se fidusen i Lynge Jacobsens valg af svenske Magnus Pehrsson. (Foto: Ernst van Norde)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg AaB

Næsten et års jagt på en ny træner ender tilsyneladende med valget af en både ukendt og næsten uprøvet svensker.

Og selvom 32-årige Magnus Pehrsson ganske givet har kvaliteter, har jeg endda meget svært ved at forstå, at Lynge Jakobsen skulle bruge så lang tid for at komme frem til så lidt.

Med risiko for, at fremtiden gør min skepsis til skamme, er min her og nu-vurdering derfor, at arbejdet ikke er gjort godt nok..

Sportsdirektøren har flere gange sagt, at han ville have en træner, der har prøvet noget, og som kan mere end det at styre et hold til træning og kamp. Han skal favne bredt og udvikle klubben på alle fronter.

Det kan den nuværende succesmand på posten Allan Kuhn ikke, mener Lynge Jakobsen.

Hvordan Magnus Pehrsson skal kunne gøre det med så ringe træner-erfaring – blandt andet slet intet internationalt - som hans CV indeholder, har jeg på den baggrund meget svært ved at se.

Pehrsson fremstår som et talent med udstråling, der får mange gode skudsmål med fra Sverige. Men et år i en lille middelmådig svensk klub – GAIS blev nummer 11 i den forgangne sæson – er ikke en ballast, som jeg umiddelbart kan forene med AaBs drømme om storhed både nationalt og internationalt.

I mine øjne spiller Lynge Jakobsen derfor hasard med nordjydernes mulighed for at indlemme sig permanent i den danske fodboldtop, hvis han slutter den langvarige jagt med dette valg.

Og uanset min sympati for alt, hvad han har gjort for AaB, mener jeg ikke, at han kan overleve en mulig fiasko, ligesom jeg umuligt kan forestille mig, at Allan Kuhn kan fortsætte i klubben, når man tackler ham ud for at få endnu mindre rutine ind.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Det er gennem gode historier, at vi pludselig forstår hinanden
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: