Her er han - AaB's nye træner

De danske mestre følger i Erik Hamrén-successporet og får svensk træner igen fra årsskiftet

Magnus Pehrsson bliver manden, der skal dirigere AaB-spillerne frem til succes efter nytår. (Foto: Expressen)
Magnus Pehrsson bliver manden, der skal dirigere AaB-spillerne frem til succes efter nytår. (Foto: Expressen)

Erik Hamrén var en svensk succes i Aalborg, og Ekstra Bladet erfarer nu, at det igen bliver den svenske løsning, som Lynge Jakobsen tyer til. Det er bekræftet af en kilde meget tæt på forhandlingerne.

AaB's sportschef vil ikke forholde sig til trænersituationen før i morgen, når Champions League-opgøret mod Celtic er overstået, men forhandlilngerne med Gais' nuværende træner, Magnus Pehrsson, er nu så fremskredne, at det kan forventes, at alt omkring samarbejdet offentliggøres inden for et par dage.

Det er ganske godt sammenfaldende med, at Lynge Jakobsen i dagens Ekstra Bladet lover, at trænersituationen er afklaret inden 1. december.

Magnus Pehrsson regnes som en succestræner i Sverige, hvor han har gjort lynkarriere. For blot to år siden trænede han IK Sirius i den næstbedste række, mens han i denne sæson har fastholdt Gais på samme 11. plads som holdet indtog i fjor. det er dog sket med en del flere point og bedre målscore.

Oprindeligt gik Lynge Jacobsen efter Magnus Haglund i Elfsborg, men den aftale blev ikke til noget, da klubben ikke ønskede at frigive træneren. Sølvvinderne i denne sæson havde dog indstillet sig på at slippe Haglund, hvis han havde insisteret hårdt på at drage til AaB.

Klubben havde også kigget Haglunds afløser ud. Det ville i givet fald være blevet - Magnus Pehrsson.