Gais sætter høj pris på Pehrsson

Magnus Pehrssons øjeblikkelige klub, GAIS, afviste for fem dage siden, at det overhovedet ville være muligt at hente ham

Hvis det er Lynge, du har i røret, Magnus, så husk lige at fortælle, at din klub sætter meget stor pris på dig. (Foto: Expressen)
Hvis det er Lynge, du har i røret, Magnus, så husk lige at fortælle, at din klub sætter meget stor pris på dig. (Foto: Expressen)

Nummer 11 i denne sæson, Göteborgs Atlet- & Idrottssällskap - GAIS, bekræfter nu, hvad Ekstra Bladets kilde tidligere har sagt. Nemlig at den aktuelle træner i den svenske klub, Magnus Pehrsson, skal til Aalborg.

I hvert fald skriver klubben nu på sin egen hjemmeside, at klubbens træner har været på besøg i Aalborg i weekenden, hvor han har mødtes med repræsentanter for den danske mesterklub.

Samtidig understreger GAIS, at AaB stadig ikke har taget kontakt til den svenske klub.

Tidligere har man i klubben afvist, at slippe Pehrsson til Djurgården, der på rygteplan var fremme for godt en uges tid siden.

- Vi har udført et knaldhårdt stykke arbejde for at nå dertil, hvor vi er nu, og Magnus der har haft stor en del af det får ikke lov til at smutte nu. Det er urimeligt, sagde GAIS' talsmand, Christer Wallin, således til fotbollskanalen.se for blot fem dage siden!

- Penge er ikke alt, og med tanke på, at vi nu er i vores syvende overskudsår i træk, så er vi ikke i samme situation som tidligere, hvor vi har solgt spillere, siger han og tilføjer:

- Den check findes ikke, der er stor nok til at hente Magnus Pehrsson.