Annonce:
Annonce:

AaB vil forlænge skotsk elendighed

Celtic får det ifølge AaB-anfører Thomas Augustinussen svært, hvis skotterne går sig forhåbninger om at få holdets første udesejr i Champions League

Thomas Augustinussen. (Foto: Getty Images)
Thomas Augustinussen. (Foto: Getty Images)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg AaB

Celtic har en af de største chancer for at gøre en ende på holdets stime af elendige resultater på udebane i Champions League, når skotterne tirsdag aften møder AaB. Men ifølge AaB-træner Allan Kuhn og anfører Thomas Augustinussen får Celtic, der foreløbig har haft 19 mislykkede forsøg på at hente en udesejr, det også svært på Energi Nord Arena.

De virkede begge selvsikre og med stor tro på et godt resultat, da de iført jakkesæt afholdt pressemøde aftenen før slaget om tredjepladsen i Gruppe E.

- Vi er et bedre hold, end sidst vi mødte Celtic, sagde Thomas Augustinussen med henvisning til 0-0-kampen i det første indbyrdes opgør i Glasgow.

- Dengang fik vi et godt resultat, men siden er der sket en del ændringer på vores hold. Vi står bedre i kæderne, vi er bedre organiseret, vores forsvar er blevet bedre, og det samme er angrebet. Vi er stærkere over hele linjen, sagde Thomas Augustinussen.

Samme budskab havde cheftræner Allan Kuhn. Han vurderer, at nordjyderne har en fifty-fifty chance og lægger ikke nogen betydning i skotternes dårlige udebanestatistik.

- Det er hold som Manchester United, Barcelona og AC Milan, som Celtic har tabt til på udebane. Måske er der to-tre hold, hvor de kunne have fået et bedre resultat, sagde Kuhn, som havde et hurtigt svar parat, da han blev spurgt, om ikke AaB er Celtics største chance for at få bugt med udebanestatistikken:

- Det troede de sikkert også, da de mødte Artmedia og tabte 0-5.

Nederlaget til slovakiske Artmedia i 2005 er Celtics største i Champions League-sammenhæng.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Omkvædet klinger hult fra den socialdemokratiske regering

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: