AaB: - Sådan slår vi Celtic

Nordjyderne har haft en spion i Skotland, og han har opskriften klar på sejr over Celtic i Champions League

Marek Saganowski kan sænke Celtic. Skotternes defensiv er til at tale med, vurderer AaB's spion efter tur til Skotland. (Foto: AP)
Marek Saganowski kan sænke Celtic. Skotternes defensiv er til at tale med, vurderer AaB's spion efter tur til Skotland. (Foto: AP)

7433 tilskuere var lørdag på plads på St. Mirren Park, da Celtic kom på besøg og vandt 3-1 i den skotske Premier League. Blandt dem var AaB's tidligere cheftræner og nuværende talentkoordinator, Per Westergaard.

Han så et skotsk mesterhold vinde den ventede sejr, men også et hold, der ikke bør afskrække AaB forud tirsdagens Champions League-kamp i Aalborg. En kamp nordjyderne skal vinde for at holde liv i ambitionerne om den tredjeplads, der vil sende holdet over i UEFA Cup'en efter gruppespillet.

- Celtic er ikke skræmmende. Jeg tror på, at vi vinder, erklærer Westergaard til Nordjyske.

- Der var ingen, som lyste markant op i lørdags, og selv et bundhold som St. Mirren formåede at skabe en række pæne scoringsmuligheder. Celtics bageste kæde er ikke verdensmestre, og vi kan få de nødvendige chancer i kraft af hurtigt pasningsspil langs jorden.

- Det nytter derimod ikke at satse på en luftkrig, for her vil vi uden tvivl komme til kort over for Celtics hovedspilsstærke midterforsvarere.