Annonce:
Annonce:

AaB udelukker norsk træner

Steinar Nilsen ligner ny cheftræner for Brann Bergen. Sportsdirektør i AaB, Lynge Jakobsen, afviser, at Nilsen er på vej til Aalborg

Lynge Jakobsen afviser, at Steinar Nilsen er på vej til AaB - selvom nordmandens agent siger noget andet. (Foto: Mick Anderson)
Lynge Jakobsen afviser, at Steinar Nilsen er på vej til AaB - selvom nordmandens agent siger noget andet. (Foto: Mick Anderson)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg AaB
Det kan godt være, at den bidende blæst og vejrudsigten varsler vinter forude. Men i AaB er det ikke ensbetydende med, at træner-jagten er lagt på is.

Den mistanke er ellers nærliggende med udsigten til, at norske Steinar Nilsen i løbet af i dag ventes afsløret som ny træner i Brann Bergen.

- Der har været og er stadig en dialog mellem Steinar Nilsen og AaB, fastslog Steinar Nielsens agent Torgeir Knutsen over for Ekstra Bladet sent i aftes.

Blankt afvist
Men selv om Brann i går ikke kunne sætte navn på sin nye træner, er det ikke ensbetydende med, at AaB i sidste sekund er i færd med at kapre Steinar Nilsen for næsen af Brann.

- Jeg kan sige så meget, at Steinar Nilsen skal ikke være træner i AaB, fastslår klubbens sportschef Lynge Jakobsen skråsikkert over for Ekstra Bladet.

Det er første gang, at AaB’s sportsdirektør udtaler sig om den norske træner, og det kunne indikere, at klubben allerede har fået afslag fra Steinar Nilsen. Et afslag, der samtidig har sendt nordjyderne tilbage i startblokken i kapløbet om at finde en ny træner.

Snarlig afklaring
Men i skarp kontrast til, hvor groggy Lynge Jakobsen fremstod, da Elfsborg-træner Magnus Haglund for en måned siden vendte klubben ryggen, så er signalet anderledes optimistisk i dag.

- Jeg har tidligere sagt, at jeg forventer at have den nye træner på plads inden udgangen af november. Det tror jeg stadig holder stik, siger AaB-bossen uden tøven.
Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Hvorfor får vi ikke bare får vores feriepenge i hånden, så snart vi har tjent dem?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: