Lynge i hemmeligt møde med træner

AaB's sportsdirektør, Lynge Jakobsen, holdt i sidste uge hemmeligt møde i København

Lynge Jakobsen i dialog med Flemming Østergaard i Parken. Tilsyneladende ikke det eneste rendezvous for nordjyden i hovedstaden. (Foto: Jens Dresling)
Lynge Jakobsen i dialog med Flemming Østergaard i Parken. Tilsyneladende ikke det eneste rendezvous for nordjyden i hovedstaden. (Foto: Jens Dresling)

Ifølge norske medier så står den norske træner Steinar Nilsen stadig højt på AaB's liste over mulige trænere. Angiveligt skulle Lynge Jakobsen og Steinar Nilsen for nylig have holdt et møde i København.

Den norske toptræner er efter eget ønske stoppet i Tromsø, der blev nummer tre i Tippeligaen, før kontraktens udløb. Han er 36 år og har tilkendegivet, at han også ønsker at prøve sig af uden for Norge.

Men måske han i denne omgang holder sig inden for rigets grænser. I dag er han nemlig akkurat, som Troels Bech var i sidste uge, til jobsamtale i Brann Bergen.

Her siger Branns sportschef Roald Bruun-Hansen, der er en åbenmundet herre, at AaB nu også har kastet sig ind i kampen om at få Troels Bech som træner.

- Det er vel ikke ironisk, at Brann og AaB ender med de samme kandidater. Vi blev mester i 2007, og AaB er regerende mester i Danmark. Du skal se, at Nilsen og Bech snart træner hver sin mesterklub, lyder gisningen fra Roald Bruun-Hansen til Bergensavisen.

Det er dog ikke kun Brann der har udset sig de to trænere. Ifølge Branns sportschef jagter AaB de præcis samme kandidater.

Ud over AaB og Brann skriver norske medier, at også klubben Start er ude efter Troels Bech.