Annonce:
Annonce:

Lynge: Vi vil ikke have en dansker

Den næste træner for AaB's danske mestre hedder ikke Allan Kuhn, siger sportsdirektør Lynge Jakobsen, der ikke leder efter en dansker

Allan Kuhn gør det godt som midlertidig træner i AaB. Men nogen længerevarende løsning er han ikke. (Foto: Andreas Szlavik)
Allan Kuhn gør det godt som midlertidig træner i AaB. Men nogen længerevarende løsning er han ikke. (Foto: Andreas Szlavik)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg AaB

1. januar skulle der gerne stå en ny mand i spidsen for de danske mestre, AaB.

Og manden hedder ikke Allan Kuhn, selvom den forfremmede assistenttræner er kommet godt fra start i oprydningen efter Bruce Rioch.

Det fortæller sportsdirektør Lynge Jakobsen inden det vigtige Champions League-opgør hjemme mod Villarreal onsdag aften.

Annonce:

- Er Allan Kuhn inde i billedet som cheftræner?

- Jeg vil ikke afvise noget 100 procent. Men det er ikke planen, og det er Kuhn orienteret om. Det kan godt være, at han har nogle drømme, men i så fald har vi ikke skubbet til dem. Kuhn er utrolig værdifuld for AaB, og jeg håber, han bliver her i mange år. Som assistent er man vant til at være på højde med spillerne, og mange gange, hvis man forfremmes, risikerer der at hænge noget ved fra den gamle rolle.

Ekstra gejst
- Er du tilfreds med ham som cheftræner?

- Ja, absolut. Han er startet meget fornemt med point i tre svære udekampe, mod Randers, Fredericia og OB. Der er kommet ekstra gejst på holdet, og tingene ser ud til at fungere igen.

- Er du overrasket over Kuhns gode start?

Ingen dansk træner
- Nej, overhovedet ikke. Han har personligheden med sig. Jeg spørger ham tit, hvor han får batterierne ladet op. For han lander aldrig i sorte huller som os andre. Han er altid 100 procent engageret og i godt humør, og det er ikke bare noget, han laller af. Sådan er han.

- Går I efter en dansk træner?

- Nej, det vil jeg ikke sige. Så havde han nok allerede været her. Jeg vil hellere sige, at vi går efter en nordisk løsning. Efter en mand med et stort ledelsesgen. For øjeblikket har vi nogle emner, vi skal have snakket med, men jeg tør ikke sætte nogen tidshorisont på.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Kritikken af Færøerne fremtræder som hykleri, der skal dække over eget fedtspil
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: