Lynge raser: Bryder mig ikke om det, FCK

Flere af FCK's stjerner var enten på bænken eller helt ude af truppen mod Randers, og det bryder AaB-sportsdirektør Lynge Jakobsen sig ikke om

(Foto: René Schütze)
(Foto: René Schütze)

Med AaB's nederlag til AGF havde nordjyderne håbet på, at de danske mestre fra FC København kunne tage point fra Randers, men et meget decimeret FCK-hold tabte med 1-0, og dermed endte bronzen i Randers. FC København stillede med blandt andre Jakob Busk, Danny Amankwaa og Mikkel Wohlgemuth i startopstillingen. Spillere, som normalt ikke er i nærheden af at være på holdet i FCK. I stedet sad blandt andre Andreas Cornelius på bænken fra start.

Se også: AaB: Vi kan fortsat komme ud i Europa

Det faktum ærgrer AaB's sportsdirektør, Lynge Jakobsen, der mener, at man er moralsk forpligtet til at sende sit bedste hold på banen.

Se også: Han er forårets profil i Superligaen

- Jeg har ikke set FCK's startopstilling, men jeg har godt hørt snak om det. Jeg kan kun sige, at man har et moralkodeks i forhold til at spille turneringen færdig. Det er jo urimeligt, hvis det er en fordel at møde FCK sidst i sæsonen, det er ikke fair. Det er usportsligt, hvis man ikke spiller sæsonen færdig, og jeg vil ærlig talt sige, at det bryder jeg mig ikke om. Det havde vi i hvert fald aldrig gjort, siger Lynge Jakobsen efter AaB's nederlag.

Se også: AaB-profil: Sjetteplads ødelægger sæsonen

Sportsdirektøren ærgrer sig dog endnu mere over, at AaB leverede en meget dårlig indsats mod AGF og ikke selv var i stand til at holde fast i medaljemuilghederne. Havde AaB fået en sejr, kunne man med en sejr mandag over netop Randers i Aalborg have sikret bronzen.

Se også: AGF-træner: Bedre end AaB på alle parametre

- Der er ikke så meget at gøre ved det nu, vi må tænke på, at vi nu stadig har chancen for Europa, hvis vi vinder over Randers på mandag. Det er en ekstra chance, og lander vi på femtepladsen, så har det været en god sæson, siger Lynge Jakobsen.

Se også: Brøndby dominerer totalt Rundens Hold

Det er Lynge Jakobsens sidste sæson som sportsdirektør i AaB.

0 kommentarer
Vis kommentarer