Risgård om storsejr: Ikke det kønneste fodbold

AaB's Kasper Risgård var glad for indstillingen i holdets 4-1-sejr over Randers, selvom det flotte fodboldspil havde fået lov at blive hjemme i Nordjylland

Det var ikke kønt, men effektivt, da AaB besejrede Randers, mente Kasper Risgård. (Foto: Charlotte de la Fuente)
Det var ikke kønt, men effektivt, da AaB besejrede Randers, mente Kasper Risgård. (Foto: Charlotte de la Fuente)

Måske med et enkelt mål. Maks to. Det må være den normale definition på målforskellen i en såkaldt 'arbejdssejr'. Men tre mål? Det lyder underligt, men sådan så Kasper Risgård AaB's 4-1-sejr over Randers:

- Det var ikke det kønneste fodbold og slet ikke fra vores side. Vi var noget usikre på bolden, det var svært at spille derinde. Vi ved, at Randers moser på og gør det svært for os at spille, og det gjorde de også i dag. Men vi er kyniske, og vi vinder i dag 4-1. Det skal også til engang i mellem. Det skal ikke altid være poleret fodboldspil.

- Det her er en arbejdssejr, og det er også rigtig, rigtig dejligt, for vi har en tendens til at spille smuk fodbold, men det gør vi ikke i dag. Til gengæld arbejder vi rigtig hårdt for hinanden, og gør det svært for Randers på den måde. Det var ikke den bedste kamp fra vores side, sagde Kasper Risgård til TV3Sport1 efter kampen.

AaB holder med sejren over Randers trit med FC Midtjylland i toppen af Superligaen. Nordjyderne har 27 point, og det er tre mindre end FCM.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere