AaB klar til at lade Lasse Nielsen smutte

Lasse Nielsen er åben omkring, at han ikke forlænger med AaB, og at han gerne vil væk i januar, og det kommer han også, hvis buddet er rigtigt

AaB er klar til at lade sin forsvarsstyrmand Lasse Nielsen smutte til vinter, hvis det rette tilbud kommer (Foto: Ernst van Norde)
AaB er klar til at lade sin forsvarsstyrmand Lasse Nielsen smutte til vinter, hvis det rette tilbud kommer (Foto: Ernst van Norde)

AaB er klar til at sælge Lasse Nielsen i januar, hvis det rigtige tilbud kommer. Midterforsvareren har været åben omkring, at han er klar til at prøve noget større, og at han ikke vil forlænge den kontrakt, der udløber til sommer.

Sportschef Allan Gaarde løfter nu sløret for, at AaB gerne vil hjælpe Lasse Nielsen med at få opfyldt udlandsdrømmen.

- Det er væsentligt for os, at når der er en spiller, der vil ud, så skal han også have lov at komme afsted. Lasse har været en tro væbner for AaB, siden han var en lille knægt. Vi ved godt, at han forsvinder, men om det sker til sommer eller i januar, ved vi ikke. Når vi vurderer, om vi vil sælge i januar, handler det jo om, hvad økonomien er i forhold til den sportslige konsekvens. Det er en offer-omkostnings-tankegang, der er svær at sætte værdi på, men jeg kan sige, at vi vil behandle Lasse godt, så vi kan håbe, at han vælger AaB, når han engang overvejer at vende hjem igen, siger Allan Gaarde til tipsbladet.dk.

Når AaB overvejer, hvordan de skal prissætte Lasse Nielsen i januar, indgår det også i deres tanker, hvem de ellers har stående i kulissen. Kenneth Emil Petersen er der stadig. Rasmus Thelander har bevist, at han er god nok. Kasper Pedersen står også klar i kulissen, og så kom det frem i går, at AaB vil have den transferfrie nordmand Johan Lædre Bjørdal, der forlader Stavanger-klubben Viking.

Mange kontraktudløb til sommer
Rasmus Thelanders kontrakt med AaB udløber dog også til sommer, og skal han være Lasse Nielsens faste afløser, skal der altså lige forfattes en ny kontrakt til ham.

- Vi skal vurdere, hvor mange midtstoppere, vi skal have, hvilken hylde de skal være på og hvor meget erfaring, de skal have. Kasper Pedersen spiller stabilt godt for reserveholdet og har også fået nogle indhop, men kan ikke komme i nærheden af holdet lige nu, fordi der er tre andre foran ham. Det er en del af puslespillet, og det er Rasmus Thelander selvfølgelig i høj grad også. Han har gjort det rigtig godt, og vi skal have os en snak, men der er ingen stress på. Vi er ude i god tid med dem, vi gerne vil forlænge med, siger Gaarde.

Ud over Lasse Nielsen og Rasmus Thelander har også Kasper Pedersen, Kasper Risgård, Anders Due, Jeppe Curth og Hallur Hansson kontraktudløb til sommer.

Allan Gaarde har desuden slået fast, at Kasper Kusk bliver meget svær at holde på i januar. Derfor kan der være stor udskiftning på vej i den trup, der har spillet AaB op på en andenplads i Superligaen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere