TV: AaB missede førstepladsen

Sjældent mål af Martin Vingaard på hovedstød spolerede AaB's håb om at nå op på siden af FC Midtjylland i Superligaens top

(Foto: René Schütze)
(Foto: René Schütze)

AALBORG (Ekstra Bladet): To point i de otte seneste kampe mod FC Nordsjælland viste alt om, hvor svært AaB sædvanligvis har det mod det sjællandske hold.

Med en sejr var AaB kommet op på siden af FC Midtjylland i Superligaens top, men heller ikke denne gang lykkedes det at besejre FC Nordsjælland.

1-1 endte aftenens kamp i Aalborg på mål af Anders K. Jacobsen og Martin Vingaard.

AaB kom foran midtvejs i første halvleg. Henrik Dalsgaard førte hurtigt bolden frem, hvorefter Rasmus Jönsson stod for det afsluttende arbejde. Først med svenskeren som oplægger på højeste niveau, inden Anders K. Jacobsen sørgede for at sende bolden det sidste stykke over stregen.

Se Jacobsens mål her
Her bringer Anders K. AaB i front

Målet ændrede ikke ved, at FC Nordsjælland sad på det meste af spillet. AaB havde vanskeligt ved at beholde bolden ret længe ad gangen, mens hjemmeholdets defensive problemer fortsatte og kom til at koste dyrt i det 36. minut.

I en ufarlig situation sendte Mario Ticinovic et indlæg ind i feltet, hvor Martin Vingaard stod udækket og fik god tid til at score karrierens første mål på hovedstød i Superligaen.

Se Vingaards mål her
Her header Vingaard udligningen i nettet

På det tidspunkt så det ud til, at der ville komme flere mål, men i takt med at anden halvleg skred frem, virkede det til, at AaB var udmærket tilfreds med det ene point. I hvert fald var det FC Nordsjælland, som pressede mest på, uden at det udmøntede sig i det helt store chancer.

I løbet af de første fire minutter fik AaB annulleret et mål for offside på tyndt grundlag, mens Kim Aabech brændte en kæmpe chance i den modsatte ende.

En livlig begyndelse, som blev fulgt op af FC Nordsjælland dominans. Hjemmeholdet blev trængt tilbage. Ikke mindst på grund af Joshua John, som gang på gang brød igennem på kanten, og inde på midten var det ikke just stabilitet, som Lasse Nielsen og Kenneth Emil Petersens spil bar præg af.

Med det ene point blev FC Nordsjælland hængende nær bunden, mens AaB på andenpladsen har fire point luft ned til FCK på fjerdepladsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere