Augustinussen: Fint med ét point

Thomas Augustinussen var tilfreds med det ene point, selvom nordjyderne var foran med 2-0

- Vi spiller knap så godt, så vi skal være tilfreds med ét point, sagde AaB's Thomas Augustinussen efter 2-2 i Esbjerg (Foto: René Schütze)
- Vi spiller knap så godt, så vi skal være tilfreds med ét point, sagde AaB's Thomas Augustinussen efter 2-2 i Esbjerg (Foto: René Schütze)

Esbjerg og AaB delte i porten i et underholdende opgør på Blue Water Arena. 2-2 blev det i en kamp, hvor AaB var foran med 2-0, men hvor Esbjerg var bedst og fuldt fortjent fik det ene point. 

Efterfølgende var AaB's Thomas Augustinussen utilfreds med, at nordjyderne ikke kunne køre sejren hjem.

- Det er ikke helt godt nok. Når man er foran 2-0, skal man være skuffet over ikke at vinde, men det var fuldt fortjent, at de fik et point. Jeg er ærgerlig over, at vi ikke er skarpere, når vi spiller os igennem det første pres. De presser rigtig højt, og det giver muligheder, hvis man har kvaliteten, og det havde vi ikke i dag, siger Augustinussen til TV3 Sport.

Se også: Teknik à la Zlatan: Se Jönssons forrygende tunnel

Midtbanespilleren var atter med fra start for AaB, og trods den flotte start var han godt tilfreds med det ene point.

- Det var rart at være tilbage. Der var gang i den, og jeg synes, at de presser godt og spiller en god kamp, og vi spiller knap så godt, så vi skal være tilfreds med et point.

Med det ene point i Esbjerg er AaB nu fire point efter FC Midtjylland på førstepladsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer