Afsløring: Her er Superliga-kometens hemmelige klausul

Ekstra Bladet kan her afsløre, hvad der skal til for at købe efterårets største Superliga-profil fri i AaB

Kasper Kusk er efterårets helt store Superliga-profil - og så er han ret billig (Foto: René Schütze)
Kasper Kusk er efterårets helt store Superliga-profil - og så er han ret billig (Foto: René Schütze)

At AaB's Kasper Kusk er brandvarm, hersker der ikke et eneste sekunds tvivl om. Heller ikke at han har en meget attraktiv frikøbsklausul i sin kontrakt med nordjyderne.

Til gengæld hersker der stor tvivl om, hvor meget - eller hvor lidt - interesserede klubber skal hoste op med, hvis de drømmer om at tilknytte efterårets helt store Superliga-komet i det transfervindue, der åbner i januar.

Der er fra medier og fans skudt på alt fra 200.000 Euro og opad. Det har sågar været fremme, at den hemmelige pris rammer et tocifret millionbeløb.

Se også: OB kan hente Mos til spotprisSe også: Gammel kending tilbage til Danmark

Nu kan gætteriet stoppe:

For Ekstra Bladet kan afsløre, at Kasper Kusk' kontrakt er sat således sammen.

1. Frikøbsklausulen er på 600.000 Euro. Ganger man det med en ca.-kurs på 7,5, bliver det til en pris på lige under 4,5 millioner danske kroner.

2. Klausulen skal indløses inden transfervinduets sidste uge. Med andre ord. Når vi går ind i den sidste uge af januar, er det AaB, der suverænt bestemmer prisen på de hurtige fødder og det fodboldkvikke hoved.

Den konstruktion er ikke underlig. Tværtimod får flere og flere klubber flettet den detalje ind i spilleraftalerne, så de ikke står på transfervinduets sidste dag og ser profilerne smutte til højre og venstre uden chance for at kunne nå at hente erstatninger.

Se Kusk's lækre frisparkskasse herunder

Se også: Hede gulddrømme på Rundens Hold

0 kommentarer
Vis kommentarer