Annonce:
Annonce:

Anders Due forlænger ikke med AaB

Til sommer udløber Anders Dues aftale med AaB, men den bliver ikke forlænget. Dermed forlader han formentlig klubben til sommer, men er også klar til en ny klub allerede i januar

(Foto: René Schütze)
(Foto: René Schütze)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg AaB

Anders Due har sammenlagt været i AaB i syv år, men til sommer er det slut. Venstrebensspilleren får ikke forlænget sin kontrakt med Superligaens nummer to, er parterne blevet enige om. 

- Som det ser ud, forlænger vi ikke. Vi holdt et møde i november, hvor vi blev enige om ikke at forlænge. Jeg har ikke spillet så meget, og jeg har et ønske om at spille fast, så vi blev enige om, at det var tid til at prøve noget nyt, siger han til tipsbladet.dk.

- Der er aldrig noget, der er definitivt, og ting kan ændre sig hurtigt i den her verden, men de andre år har det ligget til en forlængelse, og det gør det ikke nu.

Dermed skal han efter alt at dømme ud og finde sig en ny klub til sommer, men det er ikke udelukket, at han skifter allerede i januar. Det skal dog være det rigtige tilbud, for han bliver gerne i AaB og tager foråret med.

- Det er muligt, jeg skifter i det her vindue, men det skal både passe med familien og det sportslige. Jeg vil gerne blive og spille det spændende forår, men jeg er også klar nu, hvis jeg får et interessant tilbud, siger han. 

Tilbud har der ellers allerede været, men de faldt ikke i Anders Dues smag. Derfor kigger han sig omkring efter en ny arbejdsgiver, som ikke nødvendigvis behøver være i Danmark. 

- Der har været andre klubber, men det var ikke interessant. Vi arbejder videre, og jeg mener, jeg er god nok til Superligaen, men det kan også være Norge eller Sverige. Jeg er åben for det meste, siger Anders Due, der spillede 11 kampe i efteråret, men ikke 90 minutter en eneste gang.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Det er kvindens krop - ikke juristernes
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: