AaB-boss: Jobbet presser mig helt vildt

Allan Gaarde har været sportschef i AaB i syv måneder, og selvom han er glad for sin nye rolle, så indrømmer han, at jobbet er krævende.

Allan Gaarde (Foto: Ernst van Norde)
Allan Gaarde (Foto: Ernst van Norde)

Allan Gaarde har haf syv måneder til at vænne sig til jobbet som sportschef i AaB, hvor han overtog efter legendariske Lynge Jakobsen. Og det har da heller ikke været helt nemt at føre arven videre efter Mr. AaB, indrømmer Allan Gaarde.

- Selvfølgelig er man vanvittigt spændt, når man overtager jobbet efter en mand som Lynge. Hvem ville ikke være spændt, hvis man skulle gå på scenen lige efter, at Dirch Passer har fortalt en vittighed. Det er jo en stor opgave, men det har også været en fornøjelse at overtage efter ham. Han har et supergodt hjerte, og han er en, jeg stadig kan ringe til, siger Allan Gaarde til Nordjyske.

Men jobbet som sportschef er krævende, og det tager tid at vænne sig til den nye chefrolle. Men selvom det store ansvar kan være svært at håndtere, så er han generelt set glad for jobbet.

- Jeg mister lidt fodfæstet nærmest hver eneste dag, og nogle gange kan det være skræmmende. Men det har været fedt at mærke opbakningen fra de mennesker, man møder. Alle omkring AaB har taget utroligt godt imod mig, og det gør, at jeg tænker meget over at skulle leve op til at være en god sportschef, og det er stadig min ambition.

- Det ene øjeblik har taget det andet, og nu står vi lige pludselig her, hvor det føles som om, jeg aldrig har haft et andet job, fordi hverdagen er kommet ind over det ekstremt hurtigt. Men det er superfedt, og jeg har det som en fisk i vandet. Men det er også et job, der presser mig helt vildt, indrømmer Gaarde, der ikke ved, hvor længe han bliver på posten i det nordjyske.

- Havde du spurgt mig for syv måneder siden, så havde jeg sagt, at jeg bliver fyret længe inden, der er gået så lang tid. Det er den indstilling, jeg er gået ind i jobbet -at jeg bliver fyret på et eller anden tidspunkt. Jeg kan blive fyret, selvom jeg har gjort et superjob, men jeg kan også blive fyret, fordi jeg har gjort det dårligt. Det behøver ikke at være så rationelt i fodboldverdenen, lyder det fra sportschefen.

Gaarde og AaB har overvinteret på Superligaens andenplads og skyder forårssæsonen i gang den 23. februar ude mod Brøndby.

0 kommentarer
Vis kommentarer