Han vil være den nye Rommedahl

Der er kamp om pladserne på det danske landshold, som møder England. Kasper Kusk håber på spilletid på kanten

AaBs Kasper Kusk i kamp mod Thomas Delaney fra FCK (Foto: Lars Poulsen)
AaBs Kasper Kusk i kamp mod Thomas Delaney fra FCK (Foto: Lars Poulsen)

AaB's formstærke kantspiller Kasper Kusk ser frem til aftenens testkamp mod England.

Superligaprofilen er sammen med blandt andre OB'eren Emil Larsen og Esbjergs Jakob Ankersen i spil til pladsen som højre fløj.

- Det er en kamp, vi glæder os meget til. Der er ingen tvivl om, at det er godt hold, vi skal møde. Der kommer mange tilskuere, og det er et superfedt stadion.

- Det er noget lidt mere specielt sammenlignet med mange andre venskabskampe. Og forhåbentlig kan vi levere en god præstation, hvor vi kan vise, at vi kan spille op med nogle af verdens bedste spillere, siger Kusk.

Dennis Rommedahl - med 126 A-landskampe - har i over 10 år været fast inventar på højrekanten, men han har været væk fra landsholdet siden sidste sommers 0-4-nederlag til Armenien i Parken på grund af en alvorlig skade.

- Efter Rommedahl har været væk, så har der været kamp om den plads. Og jeg ser da mine muligheder som gode i forhold til at komme ind og få noget spilletid.

Afsløring: Her er Superliga-kometens hemmelige klausul

- Men at starte inde er ikke det vigtigste for mig. Det vigtigste er hele tiden at bevise over for trænerteamet, at de kan regne med mig - også på den lange bane. Forhåbentlig kan jeg være med på dette hold en del år endnu. Det er det, jeg satser meget på.

- Skulle jeg så få en del spilletid mod England vil det være godt, og så handler det om, at jeg går ind og beviser, at jeg kan være med, siger Kasper Kusk.

Kasper Kusk har også optrådt på venstrekanten, blandt andet i 2-1-sejren over Georgien, som blev spillet i Aalborg, men der er ingen tvivl om favoritpositionen.

- I AaB har jeg spillet mest på højrekanten. Det er nok der, jeg føler mig bedst tilpas lige nu og her. Jeg kan også spille på venstrekanten. Men jeg foretrækker nok at spille på højrekanten, men kan spille begge pladser, siger han.

Kampen mellem England og Danmark fløjtes i gang klokken 21.

Seneste nyt

Benny bekræfter vores bange anelser om regeringen

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.