AaB-træner: Førsteplads udfordrer os

Kent Nielsen håber ikke, at den nyslåede status som Superligaens førerhold ændrer noget i spillernes attitude

Lørdag fik Superligaen et nyt førerhold.

FC Midtjylland blev skiftet ud med AaB på tabellens førsteplads, da aalborgenserne sejrede 3-2 i topbraget mellem de to mandskaber. Dermed står både midtjyderne og nordjyderne i en helt ny situation.

I AaB kommer der nu mere fokus fra omgivelserne, men nordjydernes cheftræner, Kent Nielsen, nægter at se det ekstra pres som en negativ ting.

TV: Kristian Bak: Uafgjort mere fortjent

- I medieverdenen ændrer rollerne sig måske nu. I vores verden er fokus altid på at vinde hver enkelt kamp, og det vil det fortsat være. Så førstepladsen fylder ikke hos os endnu.

- Der er ingen tvivl om, at man bliver udfordret på en anden måde, når man ligger nummer et.

- Vi vil blive udfordret af omgivelserne, og så er det kunsten at bevare fokus, siger Kent Nielsen, der samtidig mener, at hans mandskab skal udnytte den nye situation positivt:

- Det, at vi ligger nummer et, kan jo være med til at skabe en fantastisk ramme om vores hjemmekampe. De her rammer får det bedste frem i spillerne, og det er noget, vi kan bruge aktivt fremover, siger han.

Se også: FCM-anfører roser AaB efter nedtur

I FC Midtjylland skal de også vænne sig til noget nyt. FCM indtager ikke længere førstepladsen i Superligaen, og det ærgrer cheftræner Glen Riddersholm, der trods alt også mener, at det mindskede pres kan bruges aktivt.

- Det bliver da irriterende ikke længere at ligge nummer et. Jeg synes, vi har håndteret den situation godt. Men det er en ny situation nu, og det er svært at gisne om, hvordan spillerne vil reagere.

- Jeg er sikker på, at vi slår hårdt igen, og at vi kan bruge det aktivt, siger Riddersholm, hvis mandskab inden lørdagens nederlag havde ført Superligaen siden anden spillerunde.

Se også: AaB-træner: Fortjent sejr i fantastisk topkamp

AaB skal forsøge at fortsætte guldkursen, når Brøndby kommer på besøg i Aalborg i næste runde. Midtjyderne møder OB på hjemmebane.

Ekstra Bladet sætter ekstra fokus på en stor sportssøndag med masser af topfodbold, cykling og Formel 1. Følg Super Søndagens liveopdateringer frakl. 13.30 og se med fra kl. 15.45, når Ekstra Bladet TV sender live...

0 kommentarer
Vis kommentarer