AaB bekræfter: Snakker kontrakt med Spalvis og Larsen

AaB's sportschef Allan Gaarde har gennem længere tid været i dialog med målmager Lukas Spalvis og målmand Nicolai Larsen om nye kontrakter

Lukas Spalvis efter sejren i Herning. (Foto: Lars Poulsen)
Lukas Spalvis efter sejren i Herning. (Foto: Lars Poulsen)

Nicolai Larsen har gennem længere tid vist, at han er blandt de bedste spillere i Superligaen til at sørge for, at modstanderne ikke scorer mål. Lukas Spalvis er lige begyndt at vise, at han kan overliste Larsens målmandskolleger i den anden ende.

De to har det tilfælles, at de har kontraktudløb med Superligaens førerhold i sommeren 2015, men står det til AaB, bliver der snart lavet om på det. Sportschef Allan Gaarde forhandler med de to om nye aftaler.

- Vi har snakket med Nicolai om en ny kontrakt i noget tid, og vi har været i dialog med Lukas i flere måneder om det her, så det er ikke noget, vi har taget fat på, fordi han laver mål lige nu og her. Vi ser et potentiale i de to, og det er helt klart dygtige spillere, som vi gerne vil beholde. De har vist, at de kan være med, og derfor vil vi også gerne forlænge med dem, siger Gaarde til tipsbladet.dk.

Se også: AaB svækket af brækket næse og flækket øjenbryn

Nicolai Larsen har selv givet udtryk for, at han ønsker en forlængelse med AaB, mens Lukas Spalvis også drømmer om at blive og udvikle sig i det nordjyske.

Nicolai Larsen spiller i øvrigt sin kamp nummer 100 for AaB i aften i pokalsemifinalen mod AC Horsens, mens Lukas Spalvis kan blive noteret for sin optræden nummer 16.

0 kommentarer
Vis kommentarer