AaB svækket af brækket næse og flækket øjenbryn

Rasmus Thelanders næse er brækket tre steder, Nicolaj Thomsen er blevet syet med syv sting over øjenbrynet, og Rasmus Jönssons lyske gør igen vrøvl - alle tre er ude af pokalsemifinalen mod AC Horsens

Nikolaj Thomsen er en af dem, der sidder ude i pokalen onsdag aften. (Foto: Lars Poulsen)
Nikolaj Thomsen er en af dem, der sidder ude i pokalen onsdag aften. (Foto: Lars Poulsen)

Der bliver et par rokeringer på AaB's hold i returkampen i pokalsemifinalen mod AC Horsens onsdag aften. Tre nøglespillere sidder udenfor med skader, som nordjyderne håber, de kan komme af med i tide til at spille mod Brøndby på søndag.

Rasmus Thelander brækkede næsen mod FC København, men spillede alligevel mod FC Midtjylland. Nicolaj Thomsen blev syet med syv sting over øjenbrynet efter et sammenstød med Kristian Bak i lørdags. Rasmus Jönsson døjer med sin plagede lyske.

- Thelanders næse er brækket tre steder, og han spiller ikke i morgen, men vi håber, han bliver klar til søndag. Thomsen blev syet med syv sting, og han har trænet i dag, men vi tager ingen chancer nu, og når han så får taget stingene ud på lørdag, tager vi en vurdering i forhold til Brøndby-kampen. Jönsson kan ikke spille tre kampe på en uge og er også væk i morgen, siger Kent Nielsen til tipsbladet.dk.

Derudover kommer Jakob Ahlmann tilbage fra karantæne og rykker ind på venstre back, mens Anders Due sikkert bliver rykket frem på venstrekanten. Kasper Pedersen får Thelanders plads i midterforsvaret, og så ligner Jeppe Curth en starter i angrebet. Derudover kan der komme yderligere ændringer, men Nielsen vil ikke høre tale om, at han sparer spillere, selv om det måske kan komme til at se sådan ud på opstillingen i morgen. AaB vandt det første opgør ude med 3-1 og er reelt videre.

- Der bliver et par småjusteringer, men det bliver ikke noget stort. Det er ikke et problem for os at spille tre kampe på en uge. Vores hold er veltrænet, og det der med at det er svært at spille midtugekampe, når der er Superliga på begge sider, det er ikke et tema. Det kan vi sagtens holde til. Det gjorde vi for en 14 dages tid siden, da vi spillede en god kamp mod SønderjyskE, som vi desværre tabte. Vi slog Horsens, og vandt så over FCK.

- Overordnet set sparer vi ikke spillere. Vi vil gerne optimere vores trup i bredden, så vi vil gerne holde nogle af de andre skarpe i tilfælde af karantæner og skader, men vi skal samtidig præstere og levere et godt resultat i morgen. Vi ved, at vi står i en gunstig situation, men de kommer til Aalborg for at jagte den chance, de har for at vinde. De må ikke få en fornemmelse af, at der er noget at komme efter.

I det hele taget giver AaB-træneren ikke meget for dem, der taler om pokalturneringen som en mindre turnering end Superligaen. For ham er pokalfinalen et vigtigt mål.

- Pokalfinalen er den største enkeltbegivenhed i dansk fodbold, og vi skal levere en ordentlig indsats for at komme dertil. Det kan være nogle spilleres eneste chance for at nå dertil. Det kan være min eneste chance. Jeg synes ikke, det giver mening at rangere Superligaen og pokalturneringen op imod hinanden.

Vinder AaB i morgen samlet over AC Horsens, skal de møde FC København eller FC Nordsjælland i pokalfinalen i Parken den 15. maj.

0 kommentarer
Vis kommentarer