Augustinussen viste klassen

Den gamle anfører er stadig rigtig god at have i beredskab

Thomas Augustinussen og AaB kunne juble over endnu en triumf i Superligaen, da Brøndby blev besejret 2-0 i Aalborg. (Foto: René Schütze)
Thomas Augustinussen og AaB kunne juble over endnu en triumf i Superligaen, da Brøndby blev besejret 2-0 i Aalborg. (Foto: René Schütze)

AALBORG (Ekstra Bladet):

Thomas Augustinussen fik for en sjælden gang skyld chancen fra start. Han bar anførerbindet, og selv om han ikke har meget kamptræning i benene, leverede han som afløser for karantæneramte Rasmus Würtz et rigtig godt stykke arbejde, da Brøndby blev fældet.

Og han så forståeligt nok tilbage på kampen med stor glæde, men han maner – som alle AaBerne - til forsigtighed, når snakken kommer ind på guldet.

Se også: TV: AaB knuste også Brøndby

- Selvfølgelig ser det godt ud for os – og det giver selvfølgelig et ekstra rygstød, at vi nu har slået vore nærmeste modstandere på stribe i de tre sidste kampe, men det er i en kamp, som den der venter næste gang – nemlig mod Viborg, at vi for alvor testes, sagde Augustinussen.

- Her venter alle vi vinder, men det er ikke let, og det er vigtigt for os, at vi holder begge ben på jorden og koncentrerer alle kræfter om den opgave – frem for at tænke på alt mulig andet, fastslog han, der også havde anførerbindet til låns fra kollega Würtz.

Se også: Makienok erkender: AaB er klart de bedste

Men selv om Augustinussen gjorde det godt, så er han med sikkerhed tilbage på bænken i Viborg. Men vigtigt for AaB-træner Kent Nielsen med henblik på resten af sæsonen, er, at han fik set, at veteranen stadig kan udfylde den vigtige centrale plads.

- Der var skønhedsfejl i det, jeg lavede, og jeg ville gerne have haft bolden noget mere. Men 2. halvleg blev lidt tilfældig, og generelt kan jeg kun være tilfreds, sagde han.

0 kommentarer
Vis kommentarer