AaB-boss er overrasket over angrebskomet: Høj klasse

Både Lukas Spalvis selv og AaBs sportsdirektør er overraskede over, hvor hurtigt angriberen har grebet chancen

Lukas Spalvis har overrasket sig selv og alle andre (Foto: Claus Bonnerup)
Lukas Spalvis har overrasket sig selv og alle andre (Foto: Claus Bonnerup)

Den blot 19-årige litauiske angriber Lukas Spalvis stod før jul noteret for sølle tre optrædener i Superligaen. Alle tre som indskifter.

I opstartsfasen frem mod forårssæsonen skete så det uheldige for AaB, at holdets angriber Anders K. Jacobsen blev skadet.

Man talte om, at AaB nu gevaldigt manglede en målmager. De bekymringer forsvandt dog hurtigt, da man gav chancen til den unge litauer Lukas Spalvis.

Han står nu noteret for seks scoringer i 2014. Senest med to matchvindende scoringer i 2-0-sejren over Brøndby søndag aften.

- Det er jo høj klasse. Lukas har fået chancen, fordi vi fik nogle skader, og han har fået chancen hurtigere, end vi havde troet.

- Vi ved godt, at Lukas har målnæse, men at han har bevist det så hurtigt, er jo høj klasse. Det er super fortjent. Der er ikke nogen, der har kunnet forudse, at han ville score mål så hurtigt, siger Allan Gaarde.

Se også: Spalvis bombede i smertehelvedeSe også: TV: AaB knuste også Brøndby

Men det er ikke kun sportsdirektøren, der er forbavset over raketfarten, som den litauiske angriber er blevet sendt ind i Superligaen med. Også spilleren selv må knibe sig i armen.

- Jeg er en smule overrasket over, hvor hurtigt det er sket. Men jeg har arbejdet hårdt for det og ventede bare på at få chancen. Og nu har jeg fået den, og jeg forsøger bare at udnytte den så godt som muligt.

- Jeg har scoret en del mål, men holdet har hjulpet mig rigtigt meget. Uden dem kunne jeg ikke lave mål. Det er også deres fortjeneste, for de spiller godt for tiden, siger Lukas Spalvis.

Spalvis' kontrakt med AaB udløber til næste sommer, men klubben og spillerens agent er allerede nu i gang med forhandlingerne om en ny en af slagsen. Og AaB-fans skal ikke være bange for at miste deres nye goal getter.

- Jeg vil blive her. Så jeg er ret sikker på, at de vil finde en løsning, siger Spalvis.

Spalvis bringer AaB på 1-0 efter smukt angreb

Ny Spalvis-scoring sender AaB på guld-kurs

0 kommentarer
Vis kommentarer