Kent Nielsen forventer svær kamp mod Randers

AaB-træneren regner med at se to formstærke mandskaber, når Superligaens førerhold møder Randers FC

(Foto: Jens Dresling)
(Foto: Jens Dresling)

AaB har direkte kurs mod mesterskabet, og træner Kent Nielsen står med en god mavefornemmelse inden mødet mod formstærke Randers.

Nordjyderne har hentet fire sejre i de seneste fire kampe mod stærke modstandere som bl.a. FC Midtjylland, FC København og Brøndby, og AaB-træneren håber, at det vil lykkes holdet at fortsætte sejrsrækken. 

Kent Nielsen er dog klar over, at der venter en svær opgave i mødet med Randers.

Se også: Se Rundens Hold: Favoritterne leverede varen

- Randers har hentet syv point i sine tre seneste kampe, så det er to hold med en god fornemmelse, der løber på banen i morgen, hvorfor man kan forvente et optimistisk opgør, siger Kent Nielsen til klubbens hjemmeside.

- Vores fokus er at følge op på vores fine indsats i Viborg og vores seneste hjemmekamp mod Brøndby. I begge kampe har vores supportere været med til at skabe en fantastisk ramme, hvilket hjælper spillerne til at finde det bedste frem i sig selv, lyder det fra AaB-træneren.

Se også: AaB-lejr: Vores trup er bred nok til guld

- Randers er et hold med en god organisation og farlige omstillinger, og så råder man over en notorisk målscorer i den tidligere AaB’er Ronnie Schwartz.

- Vi har i de seneste kampe vist flere vigtige facetter af vores spil; vi har fightet og leveret dygtigt forsvarsspil, vi har været gode til at kontrollere tingene og samtidig har vi vist målsøgende og smukt angrebsspil.

- Målet er igen at præstere optimalt med en helstøbt indsats, som kan gøre det vanskeligt for Randers i morgen, udtaler Kent Nielsen, der må undvære Rasmus Jönsson og Henrik Dalsgaard til kampen

0 kommentarer
Vis kommentarer