AaB-træner: Kreative spillere underpræsterede på stribe

Kent Nielsen og Rasmus Würtz var ikke tilfredse med spillet mod Randers, der vandt i Aalborg med 2-1

AaB har i løbet af foråret leveret flydende fodbold og lækre kombinationer, der har været med til at sende nordjyderne op på førstepladsen i Superligaen.

Men i søndagens kamp mod Randers var det ikke kønt, og guldfavoritterne fra Aalborg endte med at tabe 1-2 hjemme på Nordjyske Arena.

AaB-træner Kent Nielsen erkendte efter kampen, at det var fortjent nok, at Randers tog alle tre point.

- Vores kreative folk underpræsterede på stribe, og det betød, at der ikke kom noget flow i vores spil. Selvom vi havde chancerne, så vi ikke stærke ud i dag. Det gjorde vi ikke.

- Resultatet er altid det afgørende, men vi er ærgerlige over, at vi ikke præsterede bedre, end vi gjorde. Men det er en del af fodbold, siger AaB-træneren.

Heller ikke Rasmus Würtz var tilfreds med AaB’s præstation mod Randers, som ifølge anføreren var præget af manglende kvalitet, energi og forudseenhed.

Men selvom nederlaget var et slag i guldkampen, frygter midtbanekæmperen ikke, at der nu går gummi i nordjydernes ben.

- Vi har både mentaliteten og holdet til at komme videre. Over en hel sæson rammer man en dårlig dag og taber en kamp. Kunsten er at komme videre, og det har jeg en tro på, at vi gør.

- Når vi spiller hjemme, sætter vi næsen op efter tre point, så det er vi sindssygt skuffede over. Selvfølgelig holder vi øje med, hvordan det går de andre, og det bliver tæt her til sidst, men vi skal have fokus på den næste kamp i Odense, siger Rasmus Würtz.

0 kommentarer
Vis kommentarer