Klar til at hjælpe AaB med million-problem

AaB har ikke pengene til at betale de mange feriepenge-millioner, men Spillerforeningen er klar med en løsning

Mads Øland er klar til at hjælpe AaB (Foto: Anders Brohus)
Mads Øland er klar til at hjælpe AaB (Foto: Anders Brohus)

AaB har netop udsendt en meddelse om, at klubben hensætter 17 millioner kroner i den såkaldte feriepengesag. Selve beløbet, der skal betales i sagen er endnu ikke færdigforhandlet med Spillerforeningen, der i sin tid rejste sagen, der indvolverer lang de fleste danske kontraktklubber.

Brøndby, der dannede ramme om prøvesagen og på samme tid også var den størtste skyldner i sagen havde i første omgang ikke penge til at betale regningen, der i sidste ende beløb sig til mere end 33 millioner kroner.

Samme situation står AaB i, da de 17 millioner kroner banker et i forvejen belastet regnskab i jorden og tvinger klubben på jagt efter penge via investorer.

Se også: AaB-direktør om hensættelse: Et nødvendigt skridtSe også: Feriepengesagen: AaB i million-problemer

I Brøndbys tilfælde blev klubben i sin tilbudt at afdrage beløbet i flere rater, og samme løsning kan komme på tale omkring AaB.

- Vi skal naturligvis søge konsistens i de forhold de involverede klubber bliver tilbudt. Derfor er det, som det var tilfældet med Brøndby, en mulighed, at vi finder en afdragsordning med AaB, siger Spillerforeningens direktør Mads Øland til tipsbladet.dk.

- Vi skal sørge for, at de spillere, der har tilgodehavender, får deres penge, men på samme tid skal vi også sikre, at det nordjyske flagskib i dansk fodbold bevares.

- Vi glæder os over at være nået langt i forhandlingerne med AaB og søger at nå til enighed i løbet af kort tid. Hvad der forhandles om, holder vi internt, men vi glæder os over, at vi er kommet langt, siger Mads Øland.

Indtil videre har Spillerforeningen fået afregnet med otte kontraktklubber.

0 kommentarer
Vis kommentarer