Grønkjær takkede nej til AaB-topjob

Jesper Grønkjær ønskede ikke at tage over efter Lynge Jakobsen

Grønkjær fik sit gennembrug i AaB (Arkivfoto: Ole Kjær)
Grønkjær fik sit gennembrug i AaB (Arkivfoto: Ole Kjær)

En institution i dansk fodbold stopper til sommer, når Lynge Jakobsen tager sin afsked som sportschef i fodboldklubben AaB.

I 17 år har den humoristiske nordjyde tegnet fodboldklubben på godt og ondt, og det bliver nogle særdeles store sko, der skal udfyldes af hans afløser.

Tre emner ligner den sandsynlige arvtager for Lynge Jakobsen, hvor Allan Gaarde, Jakob Krüger og Ole Nielsen er de tre navne, der igen og igen bringes i spil i forbindelse med det ledige topjob i AaB.

Se mere:

Se også: Lynge-afløser klar i løbet af marts

Men ifølge Nordjyske så var klubbens ønskekandidat en tidligere AaB-profil. Jesper Grønkjær var således med i overvejelserne i Aalborg, men afviste at tage over, dels fordi han er glad for sit job som ekspert hos Viasat, og fordi han heller ikke ønskede at vende tilbage til presset i topfodboldens verden.

- Vi har haft en lang række navne i spil, og på vores liste er det ikke mærkeligt, at Jesper Grønkjær har stået, bekræfter Finn V. Nielsen, bestyrelsesformand i AaB, over for Nordjyske.

Bestyrelsesformanden bekræfter, at antallet af kandidater er kraftigt indsnævret, men vil overfor avisen dog ikke kommentere, om listen udelukkende tæller de tre ovennævnte navne.

1 af 3 Ingen AaB-fremtid i Grønkjær (Foto: Linda Johansen)
2 af 3 Lynge Jakobsen og Jesper Grønkjær (Foto: Lars Poulsen)
3 af 3 Grønkjær fik sit gennembrug i AaB (Arkivfoto: Ole Kjær)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere