Claus Bo: Man kunne intet se

Dommer Claus Bo Larsen havde intet andet valg end at aflyse kampen mellem AaB og FC Nordsjælland

Det var umuligt at spille fodbold (Foto: René Schütze)
Det var umuligt at spille fodbold (Foto: René Schütze)

Det blev til små 20 minutters spilletid for spillerne fra AaB og FC Nordsjælland, da de to mandskaber tørnede sammen i Aalborg.

Et voldsomt snevejr havde allerede i timen op til kampen truet med en aflysning, men kampen blev dog sat i gang. Det stod dog hurtigt klart, at sneen ikke have planer om at aftage, og til sidst var det umuligt at se særlig meget, og dommer Claus Bo Larsen havde intet andet valg. Aflysningen var den eneste mulighed.

- Spillerne kan intet se, de kan ikke se stregerne. Vi kunne ikke se stregerne, og så kunne vi ikke se, om bolden var ude, og vi kunne ikke se, om der var straffespark eller ej. Man kan intet se, sagde Claus Bo til TV3 Sport1, efter han havde afblæst sneboldkampen.

Se mere:

Se også: AFLYST: Snestorm afbryder Superligakamp

Claus Bo havde selv startet kampen op, men det blev bare værre, og banen var til sidst ikke egnet til fodbold.

- Det er blevet meget værre. Vi kan ikke have nogen til at gå og feje hele tiden. Spillerne er ikke tilfredse med at spille i de forhold, og de sagde til mig, vi kan intet se. Jeg er enig med dem, forklarede han.

Nicolai Stokholm var helt enig.

- Det var ikke gode fodboldforhold. Claus Bo Larsen hørte os ad, hvordan vi så på forholdene, og han vurderede, at der ikke kan spilles på den. Vi var enige med ham, så vi må finde en anden dag, hvor man kan afvikle under ordentlige forhold, forklarede FCN-anføreren.

Det er endnu uvist, om kampen skal spilles helt forfra, eller om man nøjes med at spille de 72 minutter, der var tilbage af kampen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere