OB tog røven på AaB i sidste sekund

AaB var foran det meste af kampen mod OB, men kampens sidste spark var en udligning for fynboerne

Nicklas Helenius og AaB måtte nøjes med et point efter at have haft kontrollen med OB indtil få sekunder få tid. (Polfoto: Michael Hansen)
Nicklas Helenius og AaB måtte nøjes med et point efter at have haft kontrollen med OB indtil få sekunder få tid. (Polfoto: Michael Hansen)

Oven på de seneste dages Bendtner-ballade, der endte med et halvt års 'tænkepause' til landsholdsangriberen, viste AaB's Nicklas Helenius sig onsdag frem som en mulig afløser.

Den 21-årige angriber scorede således begge AaB's mål, da nordjyderne tog imod OB i den udsatte kamp fra 20. spillerunde.

Det endte dog med en stor skuffelse for Helenius og holdkammeraterne, idet de trods spil- og chanceovertag - og trods føring i sammenlagt mere end 80 minutter af opgøret - kunne se fynboerne udligne til 2-2 med så lidt tid tilbage af de tre minutters overtid, at dommeren derefter fløjtede kampen af.

Helenius slog til to gange i 1. halvleg. Boldtab af fynboerne betød i begge tilfælde, at Helenius blev sendt afsted mod mål, først i kampens 3. minut af Kasper Kusk - kampens bedste spiller - og dernæst i det 34. minut af Søren Frederiksen.

Ved 1-0-scoringen løb Helenius ind i feltets højre side og bankede bolden utageligt over i modsatte side af målet, mens han ved sin anden scoring nåede Frederiksens frispilning lige foran både forsvarer og en fremstormende Jesper Christiansen og let prikkede den i mål.

Mellem de to Helenius-mål viste OB's nytilkomne angriber Darko Bodul, at han er kommet for at blive set. Den 24-årige kroat, der også scorede i forårspremieren mod FCK, satte sit andet mål ind for fynboerne, da han nåede frem og skubbede et fladt Emil Larsen-indlæg til bagerste stolpe i mål til 1-1 i det 32. minut.

Udligningen var ikke fortjent målt i spil og chancer, og udligningen var det heller ikke.

Men AaB'erne lod sig presse helt ned i eget felt mod slutningen, og så gik det galt. Cedric N'Koum fik pludselig en skudmulighed efter panikagtige scener i AaB's straffesparksfelt og kunne sparke 2-2 i kassen.

Se også:

Se også: Helenius: Vi fik en mavepuster til sidst

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere