AaB'er: Folk havde en mening om alt

Kasper Kusk har lært af kontraktforhandlingerne med AaB

Kusk er fortsat AaB-spiller (Foto: René Schütze)
Kusk er fortsat AaB-spiller (Foto: René Schütze)

Kasper Kusk havde en blændende efterårssæson, hvor den unge nordjyde var en af AaBs største profiler. Med sine otte mål i efteråret deler han samtidig den interne topscorerværdighed på holdet med Nicklas Helenius.

I januar i år forlængede Kusk aftalen med AaB, en aftale der ellers ville udløbe til sommer. Undervejs var der tvivl om, hvorvidt den 21-årige midtbanespiller ville forlænge aftalen med de bolsjestribede, og ikke mindst klubbens fans begyndte at undre sig over den manglende forlængelse med klubben, som gav ham sit gennembrud.

Selvom parterne til sidst blev enige om en ny aftale, der udløber i sommeren 2015, så var den megen snak om Kusks kontrakt noget, der påvirkede den unge spiller på banen.

- Det var meget specielt, at folk lige pludselig havde en mening om alt, hvad jeg gjorde, og det har lært mig utroligt meget. De sidste par kampe i efteråret var der nogen ting, der gjorde, at jeg havde svært ved at fokusere 100 procent på banen, og det er jeg ovre nu, siger han til Nordjyske.

Kusk fortæller til avisen, at han aldrig var i tvivl om, at han ville fortsætte sin udvikling i AaB.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere