AaB-talent er solgt til Ajax

Nordjyderne bekræfter nu handlen i en pressemeddelelse

Lucas Andersen betegner Ajax som sin drømmeklub. (Foto: Lars Poulsen)
Lucas Andersen betegner Ajax som sin drømmeklub. (Foto: Lars Poulsen)

De sidste detaljer er tilsyneladende faldet på plads, og stortalentet Lucas Andersen kan nu kalde sig Ajax-spiller.

- Selvom mange klubber i den seneste tid har vist stor interesse for Lucas, så ønskede vi som udgangspunkt ikke at sælge ham allerede nu, men Ajax er kommet med et tilfredsstillende tilbud, hvor den samlede økonomi endda forbedres væsentligt, såfremt Lucas udvikler sig i Ajax, som vi tror, han gør, siger AaB-sportsdirektør Lynge Jakobsen i en pressemeddelelse og fortsætter:

Læs også:

Se også: Lucas Andersen klar for Ajax

- Siden vi solgte Jesper Grønkjær har vi desuden haft et glimrende forhold til Ajax, og det har også været vigtigt for os, at Lucas kom til en klub, hvor han vil kunne fortsætte sin imponerende udvikling. Salget af Lucas er en understregning af AaB’s dygtige talentarbejde og unikke samarbejde med adskillige nordjyske klubber, og der er mange gode grunde til at være stolte i dag, ligesom vi naturligvis ønsker Lucas al mulig held og lykke i Holland.

Lucas Andersen er ifølge Ekstra Bladets oplysninger blevet solgt for et beløb omkring de ti mio. kr., og han kommer nu i den berømte Ajax-skole, hvor Danmark i forvejen er repræsenteret af Christian Eriksen, Lasse Schöne, Nicolai Boilesen, Christian Poulsen og Viktor Fischer.

Læs også:

Se også: Så meget betaler Ajax for AaB-komet

Tidligere har store danske spillere som Søren Lerby, Frank Arnesen, Michael Laudrup, Brian Laudrup, Jesper Olsen, Jan Mølby og mange flere været forbi Amsterdam.

- Ajax er en ønskeklub at komme til for en ung spiller, så det er klart, at det her er en fantastisk mulighed for mig. Omvendt er jeg også lidt trist over at forlade AaB. Det er gået utroligt stærkt, siden jeg fik min drøm opfyldt om at debutere på AaB’s førstehold, og både holdkammerater og trænere har gjort det nemt for mig at falde til i truppen, siger Lucas Andersen, der også ønsker at sende en særlig tak til AaB’s supportere:

Læs også:

Se også: AaB-talent drømmer om Ajax

- Jeg har jo kunnet mærke fra første dag, at fansene kunne lide mig, og deres enorme opbakning har hjulpet både mig og holdkammeraterne til at få en endnu større selvtillid, og det har været fedt, siger Lucas Andersen i pressemeddelelsen.

Lucas Andersen nåede at spille 41 officielle kampe for AaB.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Tipsbladet
Ronnie Schwartz: Vil gerne tilbage på niveau
Choknederlag: Liverpools super-stime stoppet af Swansea
Juventus vandt knebent mod Genoa
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen