Annonce:
Annonce:

AaB-træner vil have bronze

AaB-træner Kent Nielsen godkender indsatsen i efteråret, og han spejder efter at nå op i Superligaens subtop

Kent Nielsen tror på medaljer til AaB. (Foto: Jens Dresling)
Kent Nielsen tror på medaljer til AaB. (Foto: Jens Dresling)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg AaB

AaB tabte skuffende efterårets to sidste kampe i Superligaen, og nordjyderne er blot nummer syv efter 18 spillerunder.

Alligevel er AaB-træner Kent Nielsen tilfreds med indsatsen, og han er også optimistisk frem mod udfordringerne i foråret.

- Når vi starter op, har vi en rettesnor for, hvor vi særligt skal forbedre os, og der venter et meget spændende forår med få point op til både tredje- og fjerdepladsen.

- Vi vil selvfølgelig forberede os optimalt til sæsonens sidste 15 kampe, siger Kent Nielsen til klubbens hjemmeside.

AaB har fire point op til FC Midtjylland på ligaens tredjeplads, mens der er hele 13 point op til førerholdet FC København

Vi var ærgerlige
Hvis AaB havde vundet over AGF og Silkeborg i efterårets sidste to kampe i stedet for at tabe dem, så havde nordjyderne allerede nu været helt oppe på en bronzeplads, blot syv point efter FCK.

Annonce:

- Selvom vi var ærgerlige over de to sidste nederlag, så har truppens bredde også vist sin holdbarhed, og flere unge spillere som eksempelvis Nicklas Helenius, Mathias Wichmann og Jakob Ahlmann er trådt frem.

- Der var mange, der stillede spørgsmålstegn ved vores trup, men det meste er blevet besvaret positivt. I målet har Nicolai Larsen leveret på et højt og stabilt niveau, og han vil vokse endnu mere fremover, vurderer Kent Nielsen.

Den tidligere Brøndby-træner fremhæver også holdets offensiv, hvor flere har budt ind med scoringer. Holdets topscorer Nicklas Helenius har dog kun nettet fem gange.

- Én af vores målsætninger var også at forbedre vores offensiv, og her har vi generelt vist gode momenter, og alle vores offensive folk har også været på scoringslisten, konstaterer Kent Nielsen.

AaB-spillerne er gået på juleferie, og planen er, at træningen skal begynde 4. januar. Nordjyderne har forårspremiere i begyndelsen af marts, når FCK gæster Aalborg.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Se beskederne

Annonce:
Der er et mordforsøg i gang
Annonce:
Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: