TV: Selvmål sender AaB til tops

Der skulle et selvmål fra OB's Daniel Høegh til, før AaB kunne indkassere en fortjent 1-0-hjemmesejr, der bringer holdet helt til tops i tabellen

AaB spillede sig helt op på en delt førsteplads i Superligaen, da nordjyderne lørdag aften ganske fortjent besejrede OB med 1-0 hjemme i Aalborg.

Den enlige scoring faldt lige efter pausen, da OB's Daniel Høegh på uheldig vis fik skubbet bolden i eget net.

Dermed indtager AaB nu en delt førsteplads i Superligaen, inden FC Midtjylland spiller søndag aften. OB fik til gengæld sat en stopper for den ellers så fine pointhøst, og Troels Bechs mandskab forbliver på rækkens femteplads.

Se også: Kent Nielsen satser på AaB-hattrick

Set over kampens 90 minutter var det meget fortjent, at AaB trak sig sejrrigt ud af det klassiske opgør. Hjemmeholdet dominerede således fra start til slut, og sejren burde have været større. AaB er nu ubesejret i de seneste tolv hjemmekampe.

AaB kom ud som lyn og torden, mens gæsterne fra Odense måtte se langt efter både boldbesiddelse og målchancer i første halvleg.

Det store AaB-overtag blev dog ikke omsat til mål, og især Rasmus Jönsson må nok erkende, at han skylder AaB-fansene en scoring.

Se også: Tilfreds Kent N: Professionelt arbejde

Nordjyderne havde tilsyneladende brug for hjælp til at få skubbet bolden ind bag Mads Toppel i OB-buret. Hjælpen kom lige efter pausen, da udeholdets Daniel Høegh kom til at sparke bolden i eget net til AaB-føring på 1-0.

Efter scoringen overlod AaB noget af initiativet til gæsterne fra Odense, der spillede sig frem til enkelte fine målchancer. Det blev dog aldrig farligt, og sejren til hjemmeholdet var ikke i reel fare på noget tidspunkt.

Se også: Troels Bech: Vi gynger for meget

I næste runde skal AaB forsøge at holde sig helt oppe i Superligaens top, når Kent Nielsens mandskab møder Randers FC på udebane.

OB må til gengæld forsøge at rejse sig igen, når oprykkerne fra FC Vestsjælland kommer på besøg i Odense.

TV: AaB's kontraspil af høj klasse giver selvmålSe Høegh få uheldig hovedrolle

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere