AaB-profil forlader snart Superligaen

Senest til sommer mister Superligaen forsvarsprofilen Lasse Nielsen, der ikke vil forlænge med AaB og heller ikke vil til en anden dansk klub

(Foto: Ernst van Norde)
(Foto: Ernst van Norde)

AaB-forsvareren Lasse Nielsen var allerede i sommer meget klar i mælet omkring sine planer for fremtiden. Han ønskede sig væk fra AaB og til en større liga i udlandet. Russiske Amkar Perm bød omkring fem millioner kroner for ham, og AaB accepterede, inden russerne trak deres tilbud tilbage.

Lasse Nielsen måtte blive i AaB, der efter en god første del af sæsonen ligger nummer to i Superligaen, men Nielsen vil stadig gerne vil væk fra AaB og fra Danmark. Han er klar på et skifte i januarvinduet, og det er ikke aktuelt at forlænge den kontrakt, der udløber til sommer, eller skifte til en anden dansk klub.

Se også: Russere var enige med AaB om Lasse Nielsen

- Som det ser ud nu, er det ikke aktuelt for mig at forlænge med AaB, og derfor er det heller ikke noget, vi diskuterer. Jeg drømmer om at komme væk fra AaB og væk fra Superligaen og de stadions, jeg har set så mange gange. Jeg håber, det er min tur nu, og der er også interesse forskellige steder fra, men det lader jeg min agent tage mig af, mens jeg koncentrerer mig om at præstere for AaB.

- Vi må se i januar, om der kommer et bud, AaB vil acceptere, og om det er noget, jeg har lyst til. Jeg er åben for meste, men jeg vil ikke væk fra AaB for at spille for en anden dansk klub, så skal der i hvert fald ske noget helt vildt. Jeg drømmer om at få et eventyr i udlandet, siger Lasse Nielsen til tipsbladet.dk.

AaBs placering i toppen af tabellen ændrer ikke på Lasse Nielsens udlængsel. Kommer det rigtige tilbud i januar, tager han det. Også hvis AaB til den tid fortsat skulle ligge til i toppen.

- Det er sjovere at kigge på tabellen nu, end det var for et par år siden, men det er ikke noget, der har betydning for, hvad jeg vil. Jeg er klar til at prøve noget andet, og hvis det rette tilbud kommer i januar, så tager jeg det. Er der ikke nogen, der vil betale det, AaB kræver, har jeg omvendt heller ikke så travlt. Så spiller jeg sæsonen færdig her. Lige nu kan jeg ikke gøre så meget fra eller til, så for mig handler det først og fremmest om vores næste kamp i Randers, siger AaB-forsvareren.

Se også: Stor udenlandsk interesse for AaB-profil

Lasse Nielsen debuterede i Superligaen i juli 2008, og han har spillet i alt 146 kampe i den bedste danske række.

Ud over Amkar Perm var også belgiske Gent interesseret i Lasse Nielsen i sommer.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere