AaBs hattrick-helt: Selvtillid til forskel

Tremålsskytte og fødselar, Kasper Kusk, mener at AaB-spillerne rider på en bølge af selvtillid i øjeblikket.

Kasper Kusk var med tre mål afgørende for AaB's 4-1-sejr i Randers. (Foto: Charlotte de la Fuente)
Kasper Kusk var med tre mål afgørende for AaB's 4-1-sejr i Randers. (Foto: Charlotte de la Fuente)

Mandag aften uddelte AaB pisk til hestene fra Randers FC. Nordjyderne slog Kronjyderne med hele 4-1, og brandvarme Kasper Kusk scorede hattrick for AaB. Kusk fejrede dermed sin 22-års fødselsdag med manér.

Den unge nordjyde tager dog succesen med sindsro, selvom han efter kampen glæder sig over at få prikket bolden i netmaskerne.

- Jeg har haft næsten et halvt år, hvor jeg ikke scorede overhovedet. Så det har selvfølgelig været et fokuspunkt for mig at bidrage med flere mål og offensive aktioner. Så jeg er selvfølgelig glad og tilfreds over min præstation i dag.

- Nogle gange går tingene ens vej. Når man får sparket den første ind, så går tingene noget nemmere. Det giver en masse selvtillid, og det gør bare forskellen. Det så vi i dag, siger Kasper Kusk.

AaB overlod til tider initiativet til hjemmeholdet, men tremålsskytten Kusk mener ikke, der på noget tidspunkt var tvivl om kampens udfald.

- Randers havde bolden noget mere end os i dag, men de kom alligevel ikke til de helt store chancer. Vi stod godt defensivt, og så formåede vi at slå de dødbringende kontraer. Det vidner om, at vi har en enorm tro på egne evner i øjeblikket, siger Kasper Kusk.

Og tro på egne evner har de i den grad grund til at have i det nordjyske. Aalborgs stolthed indtager nemlig en øjeblikkelig andenplads i Superligaen - med hele seks point ned til FCK på tredjepladsen. Kusk synes da også, at topplaceringen er fortjent.

- Vi har mange unge spillere, og for hver kamp, der går, høster vi værdifuld erfaring. Som vi spiller lige nu, så er det fortjent, at vi ligger i toppen. Men ligaen er meget tæt, og efter to nederlag kan vi ligge i midten igen, siger Kasper Kusk.

AaB møder FCN i næste runde.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere