Gratis bold og billige pølser i Aalborg

AaB's hovedsponsor Spar Nord har købt 5.000 billetter til opgøret 9. december mod Viborg. Billetterne bliver delt ud gratis til det nordjyske fodboldfolk, mens AaB kvitterer med billige franske hotdogs

AaB afslutter efterårssæsonen med en hjemmekamp mod Viborg den 9. december, og her bliver det muligt at komme gratis til Superliga-bold. Klubbens hovedsponsor Spar Nord har købt 5.000 billetter, som de deler ud gratis via AaB's hjemmeside.

- 2013 har set med nordjyske briller været et spændende fodboldår. AaB er ubesejrede på hjemmebane i hele 13 Superliga-kampe i træk og er inden årets sidste par kampe placeret på en flot andenplads. Generelt er vi meget tilfredse med det gode samarbejde, vi har med AaB, og vi vil gerne benytte årets sidste hjemmekamp til på denne måde at takke nordjyderne for opbakningen til Hele Nordjyllands Hold, siger Spar Nords direktør John Lundsgaard i en pressemeddelelse.

AaB glæder sig over opbakningen fra klubbens hovedsponsor, og de kvitterer ved at sætte øl, vand og franske hotdogs billigt til salg i stadionboderne.

- Vi er enormt glade for, at Spar Nord har valgt at tage dette initiativ. Vi har en hovedsponsor, der altid er meget engageret og støtter op om os, og nu håber vi, at folk tager imod tilbuddet og møder op, så vi kan skabe en fantastisk stemning til den vigtige kamp mod Viborg F.F. og få en flot afslutning på 2013 på Nordjyske Arena. For at støtte op om tiltaget og også sende vores tak til de mange trofaste tilhængere, vil vi fra AaB's side kvittere med denne aften at lave et supergodt tilbud i boderne, således at der før og under kampen vil være to-for-en-priser på alle sodavand, øl og franske hotdogs, siger sportschef Allan Gaarde.

AaB havde til klubbens seneste hjemmekamp mod FC Nordsjælland 5.551 tilskuere gennem tælleapparaterne på Nordjyske Arena.

0 kommentarer
Vis kommentarer