Heerenveen: Vi følger AaB-profiler

Heerenveen bekræfter, at klubben er interesseret i AaB's to offensive profiler. Teknisk direktør Hans Vonk beretter om flere interessante danske spillere

Kasper Kusk (tv.) bliver fulgt af Heerenveen (Foto: René Schütze)
Kasper Kusk (tv.) bliver fulgt af Heerenveen (Foto: René Schütze)

I vinter solgte AaB sin danske forsvarsprofil Lasse Nielsen til NEC Nijmegen i hollandske Æresdivision, og nu kan flere profiler fra det nordjyske mandskab være på vej mod samme nation.

Kasper Kusk og Nicolaj Thomsen har været fremragende for AaB gennem det meste af sæsonen, og det har fået interessen til at stige for de to spillere. En af de klubber, der viser interesse, er den hollandske midterklub Heerenveen. 

Nicolaj Thomsen har længe været på ønskelisten i Heerenveen, og klubbens direktør Hans Vonk bekræfter nu, at man holder øje med de nordjyske profiler. 

- Hvis jeg siger ja, vil du lave en stor historie om det, men hvis jeg siger nej, ville jeg lyve. Sandheden er midt imellem. Vi følger mange spillere i Danmark og resten af Skandinavien. Vi har en historik for at finde gode spillere i Skandinavien og udvikle dem til at blive endnu bedre og få en god karriere andre steder, så vi holder øje med mange spillere. Nicolaj Thomsen er en af mange spillere, som vi følger, og det samme gælder hans holdkammerat i Aalborg, Kasper Kusk. Der er flere spillere i Danmark, som er interessante, og de er blandt dem, siger Hans Vonk til tipsbladet.dk.

Se også: AaB-profiler klar til guldbragSe også: TV: AaB sender FCK ud af guldkampen

I vinter var det fremme, at Heerenveen var ude efter Nicolaj Thomsen, men Hans Vonk afviser, at man har forhandlet med AaB om et køb af den 20-årige offensivspiller. 

- Det er ikke korrekt, og jeg ved ikke, hvor den slags kommer fra. Der har ikke været noget i gang, siger han.

Nicolaj Thomsen har selv udtalt, at han er åben for et klubskifte til sommer, men Hans Vonk vil ikke afsløre, om Heerenveen vil være aktiv på det danske marked i det kommende transfervindue. 

- Vi har ikke tænkt på sommerens vindue endnu. Vi holder øje med mange spændende spillere, men vi tager ikke nogen beslutninger endnu, siger han. 

Heerenveen har gennem årene haft mange danske spillere i sin trup – i øjeblikket er den 17-årige forsvarsspiller Stefan Gartenmann en del af klubbens ungdomsafdeling. 

0 kommentarer
Vis kommentarer