AaB mister anfører Würtz

Rasmus Würtz er ude med karantæne i næste søndags storkamp mod Brøndby

AaB-anfører Rasmus Würtz går glip af kampen mod Brøndby, da han fik raget et gult kort til sig i topopgøret mod FC Midtjylland. (Foto: René Schütze)
AaB-anfører Rasmus Würtz går glip af kampen mod Brøndby, da han fik raget et gult kort til sig i topopgøret mod FC Midtjylland. (Foto: René Schütze)

HERNING (Ekstra Bladet): Superligaens nye tophold AaB svækkes alvorligt til det næste store brag – næste søndags hjemmekamp mod formstærke Brøndby.

Anfører Rasmus Würtz er nemlig ude med karantæne, så var en smule malurt i den fantastisk spillende fighters sejrsbæger efter den gyldne sejr på MCH Arena.

- Jeg har spillet med truslen om en karantænedag hængende over hovedet i nogle kampe. Det er ikke noget, jeg har tænkt så meget over, men det gør selvfølgelig lidt ekstra ondt, at kortet falder nu, så det er en kamp mod Brøndby på en fyldt hjemmebane, jeg skal sidde over i, sagde Würtz.

Se også: TV: AaB gik i spids efter topbrag

Her spillede han igen en fremragende kamp i topbraget, og det er nu endnu sværere at se, hvordan landstræner Morten Olsen kan komme uden om ham, når han skal nominere sin trup til næste opgør for landsholdet.

Han fik det karantænegivende gule kort en snes minutter før sidste dommerfløjt, da han kom for sent med en tackling.

- Jeg vidste med det samme, at så var jeg ude, men jeg kan ikke indvende noget mod, at dommeren gav mig det gule kort, sagde AaB-anføreren.

På et tidspunkt lidt senere så det ud til, at AaB også kunne risikere at miste sin anden centrale midtbanespiller, Kasper Risgård, til Brøndby-kampen.

Se også: Heerenveen: Vi følger AaB-profiler

En halv snes minutter før tid, måtte han lade sig udskifte med en skade.

Men bagefter kunne han berolige alle.

- Jeg fik et slag over anklen, men det er væk allerede nu. Så der er ingen tvivl om, at jeg kan spille, sagde Risgård.

0 kommentarer
Vis kommentarer