Würtz indrømmer: Ja, der var hånd på

Rasmus Würtz kunne godt forstå, at OB følte sig snydt i de døende sekunder

Rasmus Würtz (th.) jubler med matchvinder Kasper Risgård. (Foto: Jens Dresling)
Rasmus Würtz (th.) jubler med matchvinder Kasper Risgård. (Foto: Jens Dresling)

ODENSE (Ekstra Bladet): Det lignede et fuldstændigt veludført baggerslag, da AaB's Rasmus Wurtz i de døende sekunder af aftenens dramatiske Superligakamp i Odense tog hånden til hjælp i straffesparksfeltet ved stillingen 3-2 til AaB mod OB.

Det fik nærmest samtlige af hjemmeholdets spillere til at omringe dommer Dennis Mogensen. Rasmus Wurtz kunne da også sagtens sætte sig ind i modstandernes frustrationer.

- Ja, der var hånd på.

Se situationen her:

Kæmpe straffe: Her bliver OB snydt af Rasmus Würtz!

- Jeg når ikke at registrere så meget andet, end den rammer mig på hånden. Det var en ren refleks, så jeg ved ikke, om man kan sige, at det er bevidst. Men det var da et ret flot volleyball-slag, sagde han efter kampen og tilføjede, at han også mente, at AaB’erne blev snydt i op til flere situationer af dommeren.

- Jeg er glad for, at det også gik vores vej, for jeg synes også, at dommeren snyder os for et straffespark, da Anders K. Jacobsen bliver nedlagt i feltet. Men nu er jeg bare glad for sejren, sagde en glad midtbanespiller efter kampen.

Anders Møller Christensen (tv.) og Espen Ruud er nogle af de OB-spillere, der meget vel snart kan være fortid i Ådalen. (Foto: Jens Dresling) Plus Se listen: OB-stjerner på udsalg

Resultater fra 29. spillerunde i Superligaen:

Randers FC-SønderjyskE 1-1 (1-1)
1-0 Ronnie Schwartz (6. minut). 1-1 Rubin Okotie (29. minut)
Tilskuere: 5.567

OB-AaB 2-3 (0-1)
0-1 Lukas Spalvis (8. minut). 1-1 Kasper Risgård (47. minut/selvmål). 1-2 Lukas Spalvis (72. minut). 1-3 Kasper Risgård (80. minut)
Tilskuere: 8.495

Viborg-AGF søndag kl. 14

Brøndby-FC Vestsjælland søndag kl. 17

FC Nordsjælland-FC København søndag kl. 19

Esbjerg-FC Midtjylland mandag kl. 19

0 kommentarer
Vis kommentarer