Vejen banet for AaB-stjernens exit

Twente har endelig fået solgt en spiller, og vejen er nu banet for Kasper Kusk til den hollandske storklub. Det fastslår AaB-profilens agent.

Twente har fået råd til Kasper Kusk, så et skifte kan være nært forestående. (Foto: Ernst van Norde)
Twente har fået råd til Kasper Kusk, så et skifte kan være nært forestående. (Foto: Ernst van Norde)

AaB og Kasper Kusk har i flere uger gået og ventet på, at FC Twente skulle få solgt en spiller, så en handel mellem den hollandske storklub og de danske mestre én gang for alle kunne falde på plads. Og tirsdag eftermiddag skete det så, da Dusan Tadic efter længere tids forhandlinger blev solgt til Southampton.

Handlen beløb sig til lidt over 90 millioner kroner, og dermed har FC Twente rigeligt råd til at møde Kasper Kusks frikøbsklausul på 5,2 millioner kroner.

Det ventes at ske en af de nærmeste dage, men AaB-profilens agent, John Sivebæk, er sparsom med oplysninger.

- Der er grænser for, hvad jeg kan udtale mig om i den her forbindelse. Jeg repræsenterer Kasper Kusk, og i virkeligheden er det en sag mellem AaB og Twente, så det er en af klubberne, du skal have fat i. AaB er et børsnoteret selskab, så for ikke at ødelægge handlen må jeg hellere lade være med at sige så meget, siger John Sivebæk til tipsbladet.dk.

Han har naturligvis noteret sig, at Twente har solgt Dusan Tadic, og at ventetiden dermed langt om længe kan være forbi for Kasper Kusk.

Se også: AaB erkender risiko for stjerne-salg

- Ja, selvfølgelig har jeg det. Det er jo helt åbenlyst, at vejen nu er banet for Kasper til Twente, lyder det fra John Sivebæk.

AaB er på træningslejr i Holland i disse dage og vel at mærke kun 80 kilometer fra Enschede, hvor Twente holder til. Det er vel oplagt at få det hele forhandlet på plads nu her, er det ikke?

- Jo.

AaB's sportschef Allan Gaarde fastslog i går over for tipsbladet.dk, at han ikke kan love, at Kasper Kusk også rejser med AaB hjem fra træningslejren i Holland.

Sandsynligheden er da også størst for, at han tager en lille køretur på 80 kilometer og starter et helt nyt kapitel i FC Twente.

Se også: AaB klar med tilgang nummer to  

0 kommentarer
Vis kommentarer