Augo-sviner redder AaB i afskedskamp

FC Midtjylland fik ikke nok ud af en god første halvleg i aalborg

AALBORG (Ekstra Bladet): AaB vinkede farvel til en æra, da Thomas Augustinussen i aftes fik den sidste runde på græsset i Aalborg. Veteranen blev skiftet ind til stående ovationer, da der manglede 20 minutter af opgøret mod FC Midtjylland.

Augo repræsenterer en periode i klubben, hvor mesterskaberne er faldet med kærkommen hyppighed. Og han står samtidig også som repræsentant for en tid, hvor AaB's ærkerivaler er blevet netop aftenens modstander, FC Midtjylland.

Og derfor var det helt passende, at Thomas Augustinussens sidste markante aktion på hjemmebanen blev, da han kastede sig ned med knopperne forrest og smadrede Pione Sisto ned tre minutter før tid. Klokkeklar advarsel i en god sags tjeneste... at hindre FC Midtjylland i at tage den sene føring, som ville gøre sølvdrømmen realistisk.

Den kyniske aktion endte med at være nok til at sikre en retfærdig nulløsning.

FC Midtjylland var klart bedst før pausen og blev snydt for en klassisk dødboldsscoring, da Martin Pusic i starten af kampen headede bolden ind.

Dommer Michael Tykgaard spottede en offside i den situation, som var svær at få øje på. Senere i halvlegen ramte Kristoffer Olsson stolpen.

Efter pausen blev AaB markant bedre. Jannik Pohl havde et flot gennembrud, som tvang Mikkel Andersen til en kæmperedning. Og senere havde Rasmus Jönsson en kæmpe mulighed. Men svenskeren er ikke en skarp afslutter.

Derfor endte det meget passende, som det startede i en chancefattig kamp, hvor ingen af holdene turde blotte sig for alvor.

14 kommentarer
Vis kommentarer