Bænket Spalvis: Skylder holdet at yde mit bedste

Superliga-topscorer Lukas Spalvis er bænket i AaB, hvilket han selvsagt er træt af. Men han kæmper for at finde sin form, så han kan yde for holdet igen

AaB's angriber Lukas Spalvis føler, at han skylder holdet at yde sit bedste. (Foto: René Schütze)
AaB's angriber Lukas Spalvis føler, at han skylder holdet at yde sit bedste. (Foto: René Schütze)

Litauiske Lukas Spalvis fra AaB var flyvende i efteråret, hvor han med 14 kasser satte sig sikkert på tronen som Superliga-topscorer. I foråret har den 21-årige angriber dog kun nettet to gange, og i de seneste tre AaB-kampe er han startet på bænken.

Mod Randers kom Spalvis ind med godt 40 minutter igen af opgøret uden at gøre en forskel i et opgør, der endte uden mål og var en langgaber fra start til slut.

Nul mål og generel stilstand fik publikum i Randers, da AaB var på besøg. (Foto: Anders Brohus) Randers FC Gab, for en jysk nullert

Angriberen skifter til sommer til portugisiske Sporting, og han erkender, at snakken og hele forhandlingssituationen har haft betydning for hans mentale tilstand i forhold til AaB og Superligaen.

- Selvfølgelig har det det. Jeg ved, at jeg ikke skal være her om et par måneder - og at jeg skal til en storklub i Portugal. Men jeg skylder holdet at yde mit bedste, så det må jeg forsøge, erkender Spalvis over for BT.

Lukas Spalvis og AaB skal nu forberede sig på Brøndby IF, der er næste opgave i Superligaen. Den kamp er søndag klokken 16.00.

Se Spalvis' seneste mål for AaB her:

1 kommentar
Vis kommentarer