Blev skurken mod Brøndby: 'Jeg glædede mig ellers helt vildt'

Kasper Kusk glædede sig til at spille på Aalborg Stadion igen, men gensynet med den gamle hjemmebane blev ikke en personlig succes

AALBORG (Ekstra Bladet): - Skriv at det var første gang, at jeg brændte et straffespark i Superligaen.

Den hjemvendte Kasper Kusk var ikke nede på bedende knæ, men han gjorde pænt opmærksom på, at det var første gang, at han svigtede.

Han havde ellers den største mulighed af alle for at blive den store frelser i hans come back på sin gamle hjemmebane.

Helten fra guldsæsonen 2014 blev sat til at skyde fra 11-meter pletten, da Hjörtur Hermannsson fældede hurtigløberen Jannik Pohl som sidste mand.

Skuddet fra Kasper Kusk var dog alt for svagt, og  Frederik Rønnow kunne nemt redde for gæsterne.

Med afbrænderen sivede selvtilliden ud af den hjemvendte Kasper Kusk, der ellers var startet i stor stil og spillet hjemmeholdets 'brasser', Yann Rolim fri med Frederik Rønnow, men denne 'tabte' bolden med en svag første berøring og muligheden løb ud i sandet.

AaB-træner Morten Wieghorst valgte mod slutningen at forbarme sig over den triste Kasper Kusk og hev ham ud.

Modsat kollega Alexander Zorniger virkede det som om, at AaB-træneren havde lyttet til Ekstra Bladets ekspert Stig Tøfting ved at spille mere direkte end tidligere, men det er svært at omstille spillere, der er skolet til at flytte rundt på bolden.

- Jeg glædede mig ellers helt vildt til igen at spille på Aalborg Stadion, og der var masser af gamle venner til stede, sagde en synlig knust Kasper Kusk.

- Så er det ikke så sjovt at brænde et straffespark.

- Det er ikke sket for mig tidligere. Jeg har faktisk scoret på fire straffespark i Superligaen, siger Kasper Kusk, som kan se den næste kamp mod Nordsjælland som en sidste chance for nordjyderne for at nå Top 6.

Anfører Rasmus Würtz var efter kampen meget realistisk og kunne ikke ærgre sig over, at det blev til alle tre point med en spiller mere i den sidste time.

- Vi kom ikke til chancer, erkendte anføreren, der før kampen forlængede med AaB til sommeren 2019.

En aftale, som han sagtens kan leve med, selv om han gerne ville have haft en lidt længere kontrakt.

- Nu kan jeg til gengæld stoppe mens legen er god, hvis jeg føler, at det bliver svært for mig at hænge ved, siger Rasmus Würtz.

Han er noteret for 426 Superliga-kampe og kan med den nye aftale nå at passere de 500 kampe, men de tanker gør han sig ikke i.

- Det er ikke et mål, siger Würtz.

AaB Brøndby smed point i guld-jagten: Rødt kort og drama i Aalborg

FC Nordsjælland Sagde nej til Brøndby: Nu jubler rivaler over Superliga-scoop

32 kommentarer
Vis kommentarer