Dansk og udenlandsk interesse for AaB'er: Det er helt åbent

Thomas Enevoldsen kan have spillet sin sidste kamp i AaB. Hans agent, John Sivebæk udtaler, at der er interesse både fra danske og udenlandske klubber

Thomas Enevoldsen i AaB-jubel (Foto: René Schütze)
Thomas Enevoldsen i AaB-jubel (Foto: René Schütze)

I sidste sæson havde AaB en fremragende frontduo med Thomas Enevoldsen og Lukas Spalvis. De to bankede mål ind på stribe med 30 sæsontræffere i alt, men i denne sæson har holdet manglet mål helt fremme. Spalvis er blevet solgt og Enevoldsen har været småskadet efteråret igennem. Sidstnævnte har kontraktudløb til sommer, og det kan ende med, at også han forlader klubben, ligesom Lukas Spalvis gjorde det.

Sådan siger Enevoldsens agent, John Sivebæk, om angriberens fremtid, hvor der har været interesse for ham både fra Danmark og fra udlandet.

- Det har der været fra begge dele. Det er svært at sige, hvad det ender ud med. Vi ved ikke, hvordan det kan ende. Det kan både ende med AaB og måske med noget andet, siger John Sivebæk til tipsbladet.dk.

Hvor fremtiden kommer til at være for Thomas Enevoldsen, der har været i AaB i denne omgang siden sommeren 2014, er svær at sige. Han har tidligere været i både Holland og Belgien, og John Sivebæk siger, at det ikke er til at spå om, hvor angriberen fremover skal spille.

- Det er helt åbent. Han kan spille i AaB, han kan spille andre steder. Med seks måneder tilbage, så skal vi se, hvad der skal ske. Det er ikke til at sige endnu. Der kan ske hvad om helst.

Et skifte til en anden dansk klub virker lige nu ikke som løsningen for Thomas Enevoldsen. Han er født i Aalborg og har derfor et nært forhold til byen. Men fodboldens veje er uransagelige.

- Det er svært at sige. Det er svært, når han er, hvor han er, og han kommer derfra. Men i denne verden må man ikke udelukke noget. Det afhænger af, hvordan AaB ser på det. Er der noget fra dem, må vi se på noget andet. Han vil jo gerne fortsætte med at spille fodbold.

- Jeg tror mest, at det er en tanke om at skulle til udlandet igen, der strejfer.

Thomas Enevoldsen har i sin samlede AaB-tid scoret 23 mål i Superligaen, men det kan muligvis være, at han allerede har fået netmaskerne til at blafre for sidste gang i en AaB-trøje.

I denne sæson er det blevet til et mål i 11 kampe i Superliga-regi.

Udover AaB har Enevoldsen repræsenteret Groningen i Holland og KV Mechelen i Belgien.

Se også: Vanvid igen i nat: Ny Premier League-stjerne skifter til Kina

Se også: Agent: Kun det lokker Pukki væk fra Brøndby

17 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere