Enevoldsen forlader AaB's træningslejr med skade

Tidligere landsholdsspiller Thomas Enevoldsen har problemer med sin fod, og han vender nu tilbage til Danmark for at få behandling

(Foto: René Schütze)
(Foto: René Schütze)

AaB's offensive profil Thomas Enevoldsen kommer ikke længere til at nyde godt af varmen i Spanien, for den tidligere landsholdsspiller har problemer med sin fod og er nu rejst hjem til Danmark for at få behandling. Det skriver Nordjyske.

Ifølge Nordjyske har banerne i Spanien voldt Enevoldsens fod problemer gennem hele træningslejren, og det har altså nu betydet, at han er rejst hjem til Danmark. Det betyder angiveligt også, at AaB afskriver ham til de første par kampe i Superligaens forårssæson.

Thomas Augustinussen (tv) løftede pokal-trofæet i Parken sammen med Rasmus Würtz. Han er blandt de AaB-spillere der står foran kontraktudløb (Foto: Lars Poulsen) AaB AaB-boss advarer: Heltene smutter

Thomas Enevoldsen er lejet i belgiske Mechelen, og den 27-årige kantspiller har tidligere haft store problemer med fodskader. Blandt andet i sidste sæson, hvor det blev til meget lidt spilletid i Mechelen på grund af en skadet fod.

Kantspillerens lejeaftale med AaB udløber til sommer - til den tid har han samtidig udløb på sin kontrakt med belgiske Mechelen.

0 kommentarer
Vis kommentarer