Enevoldsen fortsætter i AaB

Efter et år som lejesvend har midtbanespilleren Thomas Enevoldsen skrevet en ny toårig kontrakt med AaB

Thomas Enevoldsen tager to år mere i AaB. (Foto: Ernst van Norde)
Thomas Enevoldsen tager to år mere i AaB. (Foto: Ernst van Norde)

Den tidligere landsholdsspiller Thomas Enevoldsen fortsætter i superligaklubben AaB, hvor han i sidste sæson spillede på en lejekontrakt.

Enevoldsen er nået til enighed med den nordjyske klub om en kontrakt gældende til sommeren 2017, oplyser AaB i en pressemeddelelse fredag eftermiddag.

- Det er dejligt at have fået styr på fremtiden, og jeg har hele tiden været i en positiv dialog med AaB, som jo har været en del af mit liv, siden jeg var lilleput, siger Enevoldsen.

Midtbanespilleren kom tilbage til AaB sidste sommer efter fem år i udlandet hos først Groningen i Holland og derefter den belgiske klub Mechelen.

Det tog tid at finde formen, men Enevoldsen spillede sig op og leverede blandt andet en meget vigtig scoring mod Steaua Bukarest, da AaB på hjemmebane vandt 1-0 i Europa League.

- Egentlig kom Thomas hurtigere i gang på banen end forventet, og efterfølgende viste han både holdbarhed og den kvalitet, der gør ham til en kampafgørende profil på vores hold, siger AaB's sportsdirektør Allan Gaarde.

Thomas Enevoldsen er noteret for i alt 159 kampe og 18 mål for AaB.

1 kommentar
Vis kommentarer