Farvel til AaB: Nu vil Kent Nielsen løfte OB op i toppen

Kent Nielsen sagde farvel efter fem sæsoner i AaB, og ser samme potentiale i OB som han skifter til

Kent Nielsen sagde behørigt farvel til supporterne i Aalborg. (Foto: René Schütze)
Kent Nielsen sagde behørigt farvel til supporterne i Aalborg. (Foto: René Schütze)

AALBORG (Ekstra Bladet): Kent Nielsen og AaB var blot et mål fra at rykke ud af Superligaen i hans første sæson i klubben.

Siden førte den tidligere Europamester AaB til den historiske Double i sidste sæson med det bedste resultat i klubbens 130-årige historie.

AaB Se AaB-perlen til en million

Søndag sagde Kent Nielsen farvel til Aalborg efter fem sæsoner i Nordjylland, og det var med varme og højlydte klapsalver efter kampen, at Nielsen blev sendt af sted mod nye udfordringer i OB.

- Det er jo efterhånden sjældent, at vi trænere får den her afsked med en klub, som man selv ønskede. Så det var helt specielt at sige farvel på den her måde.

- Jeg var nået til et punkt, hvor der var brug for nye impulser og udfordringer, og jeg er rigtig glad for, at jeg selv fik lov til at tage beslutningen om at rykke videre. AaB vil altid have en enorm betydning for mig, sagde Kent Nielsen efter sin sidste kamp i spidsen for holdet.

Zohore står foran mere Superliga-nold i OB (Foto: Ida Munch) Superligaen Zohore: Jeg bliver i OB

Han overtager et OB-hold, der er sluttet i bundregionen de sidste mange sæsoner, og han kan sagtens drage en parallel med dengang, han tiltrådte i AaB.

- Jeg ser jo lidt det samme, som dengang jeg overtog AaB. Der er et udviklingspotentiale i OB, og jeg tror, der er et lidt uforløst potentiale i klubben. Det tænder mig med den udfordring at kunne være med til at udvikle en klub og løfte den længere op.

- Jeg håber, at jeg kan få skubbet holdet i den rigtige retning, som det lykkedes med AaB, forklarede Kent Nielsen.

Se Kasper Pedersen sikre AaB sejren her:

5 kommentarer
Vis kommentarer